![]() |
Meclis'te Kürtçe Yayın Gerilimi |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Meclis'te Kürtçe Yayın Gerilimi![]() ANKARA - TBMM Genel Kurulu’nda TRT Kanunu’nda değişiklik yapan tasarının 6 ![]() ![]() ![]() ![]() OKTAY VURAL (MHP) - Çok dilli bir toplum mu olacağız? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HASİP KAPLAN (DTP) - 20 milyon Kürt yaşıyor Türkiye’de ![]() ![]() ![]() ![]() ABDÜLKADİR AKCAN (MHP) - Övün şu yaptığınla, övün! DEVLET BAKANI MEHMET AYDIN - İşine bak! Bana talimat veremezsin ![]() MEHMET GÜNAL (MHP) - Parmak makinesi oldunuz ha indir kaldır! Neresi dokunda sana o yapılan yayının ![]() ![]() ÖZKAN ÖKSÜZ (AKP) - Yetmiyor ![]() M ![]() MEHMET GÜNAL (MHP) - Fazla bağırma! Sakin ol! M ![]() MEHMET GÜNAL (MHP) - Kırarım o elini! Elini indir! M ![]() MEHMET GÜNAL (MHP) - Kırarım o elini! M ![]() MEHMET GÜNAL (MHP) - Beni mi tehdit ediyorsun el kol hareketlerinle? M ![]() ABDURRAHMAN KURT (AKP) - Hareket çekme, bak o elini başkası kırar! MUSTAFA ELİTAŞ (AKP) - Önergenin altında kalben inanarak imzamı attığımı ifade ediyorum ![]() METİN ERGUN (MHP) - Sen de mi Mustafa sende mi? Yapma ya! MEHMET GÜNAL (MHP) -Sizin bitişinizin imzasıdır bu ![]() MUSTAFA ELİTAŞ (AKP) - ![]() ![]() ![]() ![]() AKİF AKKUŞ (MHP) - Dinlenmeyen programları zorla dinletmek istiyorsunuz! OKTAY VURAL (MHP) - Yuh olsun be! Yuh olsun size! FARUK BAL (MHP) -MHP Genel Başkanının bu ziyareti devlet başkanı düzeyinde bir kabule mazhar olmuştur ![]() ![]() SONER AKSOY (AKP) - Allah Allah\’85 Niyeymiş? FARUK BAL (MHP) - Sayın Grup Başkan Vekilinin MHP’nin Sayın Genel Başkanına bir saldırıyla, sizin ayranınızı kabartmaya yönelik bir tahrikte bulunmasını bu açıdan yadırgıyorum ![]()
![]() |
Cevap : Meclis'te Kürtçe Yayın Gerilimi |
![]() |
![]() |
#2 |
cansel
|
![]() Cevap : Meclis'te Kürtçe Yayın GerilimiTÜRKİYE KANUNLARINDA KONUŞULAN DİL TÜRKÇEDİR BÜTÜN KANUNLARI YASALARI KENDİ KAFASINA GÖRE DÜZENLEYEN AKP DEVAMLI SUÇ İŞLEMEKTEDİR YAPTIKLARI TAHRİBATI ONARMAK GİTTİKÇE ZORLAŞMAKTADIR BU KARANLIK GİDİŞ BİRAN ÖNCE DURDURLMALIDIR UNUTULMAMALIDIR Kİ TAVİZLER TAVİZLERİ DOĞURACAKTIR Uyarı: Mesajlarda tümüyle büyük harf kullanmak kurallarımıza aykırıdır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Meclis'te Kürtçe Yayın GerilimiBen Ce De Sonuna KAdar Haklısın cnm yane Paylaşımın İçin de çok çok saol emeğine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Meclis'te Kürtçe Yayın Gerilimiemeğine sağlık cnm ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Meclis'te Kürtçe Yayın Gerilimitşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|