![]() |
Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu! |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu!Bir kız ve bir delikanlı,bir motorsikletin üzerinde 180 km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor; Kız : Lütfen yavaşla,ben korkuyorum Delikanlı : Hayır,bak ne kadar eğlenceli Kız : Lütfen,lütfen,çok korkuyorum Delikanlı : Peki,beni sevdiğini söyle Kız : Seni çok seviyorum,lütfen yavaşla Delikanlı : Şimdi de bana sıkıca sarıl Kız delikanlıya sıkıca sarılır Delikanlı : Kaskımı alıp,kendine takar mısın? Başımı çok sıktı ![]() Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: Motorsiklet kazası; Motorsiklet,fren arızası nedeniyle,bir binaya çarptı ![]() ![]() Gerçek ise şöyleydi;Yolun yarısında,delikanlı frenleri bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti ![]() istemişti ![]() kalmasını sağlamıştı ![]() İŞTE GERÇEK AŞKIN ANLAMI DA BUYDU! Siz gerçek aşkınızı buldunuz mu, yoksa hala bulamadınız mı, yoksa gerçek aşkı bulduğunuzu mu sanıyorsunuz ![]() Gerçek aşkınızı bulduysanız, en içten duygularınızla yüreğinizle, aaşşkkııııııııımmmmm seni seviyorum diyebiliyorsanız ona sımsıkı sarılın ![]() SENİ SEVİYORUM
![]() |
Cevap : Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu! |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu!Ahh Be Güzelim Ben de bunu bir tek ben yaşadım sanardım benm ki moto kazası diildi ama GErçekten seven birisiydi sanırım ben değerini bilemedim :) Ahhh ban aşkı hatırlattın gene :) paylaşımın için saol cnm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
cansel
|
![]() Cevap : Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu!yorumun için ben teşşekür ederim bazen insan elindekininn kıymetini bilemior malesef |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu!Evvet maalesef kıymetini bilemiyor gerçi dahasında çok dualar edilip ağıtlar yakılıyo amma nafile İş İş ten ÇOokk taaan geçmiş ti artık ahh aahhhh !! tekrar teşekkür ederim sana da :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Işte Gerçek Aşkin Anlami Da Buydu!cansel çok güzle bir konu açmı saol canım da:) bu konu yok muydu zaten burda okuduğumu hatırlıyorum sanki:):):)(senin bugünlerde konu açcam diye başın döndüde) |
![]() |
![]() |
|