![]() |
Espirili Aşk Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
onur02
|
![]() Espirili Aşk Sözleri-Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum ![]() ![]() ![]() -Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek ![]() ![]() -Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte ![]() -Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter ![]() -Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim ![]() -Bizi cekemediler, halat koptu canim ![]() -Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle ![]() -Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim ![]() -Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim ![]() -Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir ![]() -seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu -Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum ![]() -Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi ![]() ![]() ![]() -Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada -Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi ![]() ![]() -Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim -Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Espirili Aşk Sözleri |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Espirili Aşk Sözleri-Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum ![]() Bu EN COk Hosuma Gİden :D:D teşekkürler paytlaşımın için |
![]() |
![]() |
|