![]() |
Alo, Santral!! Beni Psikopata Bağlar Mısın? |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Alo, Santral!! Beni Psikopata Bağlar Mısın?alo santral beni piskopata baglar misiniz? - sevgili sapık, sizi sapıklarla baş etme yöntemleri servisimize yönlendiriyoruz ![]() ![]() - arrghhh ![]() ![]() ![]() - beklediğiniz için teşekkür ederiz ![]() - alo santral beni psikopata bağlar misiniz? - psikopat kalmadi elimizde ![]() -alo santral beni psikopata bağlar mısınız, eki ekiii ![]() -bi saniye bağlıyorum ![]() - ![]() ![]() -alluuuuuu ![]() ![]() -(yusuf yusuf) ![]() ![]() ![]() - alo santral, beni psikopata bağlar mısınız?* - bi saniye, - ![]() ![]() ![]() ![]() - iyi akşamlar efenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - hayııııırrrrrr ![]() ![]() ![]() - bak bir de utanmadan hayır diyor ![]() - ühüüüüüü - buyrun ben piskopat + ayy yanlış bağladılar galiba ben tribe bağlanmak istemiştim - çocuk bahcesimi nan bura ![]() ![]() ![]() + ayy siz beni en iyisi "yusuf yusuf" a bağlayın +piskopata bağla lan benii - peki efendim!şimdii 34525tuşlarına basın sonra 423482tuşlarına basın +bastım!! - şidi 4765468 ve 2322414 tuşlarına basın +heeee - pardon bilgisayar açık diilmiş!!bidaa lütfen +başlatma lan tuşundan kuşundan getirtme beni orayaaa - ben bu işi biliom ya!!bağlandınız beyfendi +sensin lan beyfendi it oğlu it!!! |
![]() |
![]() |
|