Kahvehane Muhabbetleri |
05-30-2008 | #1 |
gulhan
|
Kahvehane MuhabbetleriMasa kurulmuş dörtlü tamamlanmış okey başlamıştır Tabi okeyi iddalı olan masanın seyirciside bol olur ama seyircilerden sazan olan varsa oyunun gidisi hiçte iyi olmaz Allah Hüseyin abimize sabır versin (seyirci) Hüseyin abi okeydeki taşlardan neden ikitanesini ters çevirdin, küsmüsün onlarla La Hamit sus (rakip) Ooo Hüseyin abi çift okey ha bakıyomda hızlı gidiyon o zaman ben açayım, oyun uzun sürsün O elin çayları Hüseyin abiye kalir (seyirci) Ya hüseyin abi neden tüm taşlardan iki tane var, nee cöpcatanlıkmı yapıcan Ula Hamit kalksana masadan Ne o Hüseyin abi içtigim iki caymı cok geldi teesüf ederim (rakip) Beyler ben dönmüyorum okeye Hüseyin abi çifte gidiyor bitiyim bari O elinde çaylari Hüseyine kalır Hamit masadan kalkar, Hüseyin abi ve ekibi yeni oyuna baslamistir Hamdi oturacak yer bulamaz yine gelir ayni masaya Yeni oyunun bitmesine az kalmıştır Hüseyin abi keyiflidir eli iyidir Fakaat Hüseyin abi La hamit tek laf edersen seni vururum Ya Hüseyin abi bak ne diyecegim Hamit suslan ineklik etme Hüseyin abi dedik saygi gösterdik ne inek felan Senin sayginada suygunada Hüseyin abi bak ne diyecegim Deme lan deme deme deme Bu arada Hüseyin abi biter keyifle fakat yanlis tasa acmistir,dogal olarak oyunu kaybeder Hüseyin abi sana yanlis dizmissin diyecektim be abi dedirtmedin ki Caylar Hüseyine kalir, Hüseyin masadan ucarak Hamite kafayi indirir, sandalye, masa, cam derken kahvede biraz hasar görür Sonuc karakola gidilir, masraflar Hüseyin abiye kalmistir, kavgayi o cikardigi icin tabi kahvede baska muhabbetlerde vardir genelde cayci ile müsteri arasinda yasanir Kocum bi cay getir duble olsun kac seker abi 5 seker at aslanim Abi bes tanede ben vereyim agda yap istersen killigin alemi yok Rifki 5 cay getir biri acik olsun Olur abi hangisi acik olsun ücüncü, salim daha akilli bi cirak bulamadin mi bu salakla bizi ugrastiriyon, cirak cirak degil mubarek cem yilmaz Oglum masaya kagit getirsene ne kagidi abi Kesekagidi, yoksa tuvalet kagidi, ne kagidi olacak 51 kagidi dangalak ne alirsiniz abi Bugün degisiklik olsun cay icelim be kocum Abi dünde cay icmistini nesi degisiklik bunun Hadi yaaaaaaaa o zaman acik bir cay icelim Kahvehaneye degisik insanlar girip cikar Degisik seyler olur, dilenci, pazarlamaci, bohcaci, kahveye girer Allah rizasi icin su fakire bir sadaka Usta cami iki sokak ileride Celik tencereler bakmak istermisiniz abiler Celik cay bardagi varsa bakalim kahvecinin ciragi biraz sakarda Bohcaci geldiiiiiiiiiiiiii haniiiiiiiiimmmm der iceri dalmasiyla cikmasi bir olur garibimin sicaktan dolas dolas beyni sulanmistir kahvehane oldugun ancak farketmistir
05-30-2008 | #2 |
kar_tanesi
|
Cevap : Kahvehane Muhabbetlerisüperrrrr yaaaa teşekkürler |
|