Bilgisayar Sözleri.. |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Bilgisayar Sözleri..Abi senin site asp miydi? -evet ne oldu! Sanırım benim pc asp desteklemiyor, açamıyorumda » Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur » Yazıcının şahidi tarayıcı » Kaspersky’nin olmadığı yerde norton’a abdurrahman » Çökecek windows bilgisayarda durmaz » Windows’u seven maviye katlanır » Windows’a service pack de yüklesen, windows yine windows’tur » Windows’unu açık unutanın ziyaretçisi pek olur » Reset’te keramet vardır » Eski dos’tan windows olmaz » Formatlanmış diskin davası olmaz » Windows’uma söven, linux kullansa bari » Paran çoksa yeni bilgisayardan bıkma, işin yoksa chatten çıkma » Bir virüse sistem yakma » Bana işlemcini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim » Hatasız program olmaz » Ak anti-virüs kara gün içindir » Dos işler windows övünür » Pc’ye mac vermişler, hani benim akvaryumum demiş » Sakınan diskte bad sektör çıkar » Ram’sız windows oynamaz » Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz » Eceli gelen windows mavi ekrana düşer » İşletim sistemi windows olanın, başı beladan kurtulmaz » Zip’le yatan rar’la kalkar » Bin gigabyte’ın olsa da, bir gigabyte’ı olana danış » Sora sora crack bulunur » Hard diski virüs bassa norton’a vız gelir » ’Kazaa’ yüklüyorum demez » Beleş anti-virüs programı; virüsü türkü çağıra çağıra ararmış » Dos kocamış; windowsun maskarası olmuş » Bugünün işini görev zamanlayıcısına bırakma » Avi gelen yerden mp3 esirgenmez » Orjinal program kullananı dokuz ağdan kovarlar » Ağ alma komşu al
|
|
#2 |
|
merve16
|
Cevap : Bilgisayar Sözleri..teşekkürler güzeldi
Cevap : Bilgisayar Sözleri.. |
|
|
#3 |
|