![]() |
Pink Floyd - A Pillow Of Winds |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Pink Floyd - A Pillow Of WindsA Pillow Of Winds Bir Rüzgar Yastığı A cloud of eider down Kuş tüyü yorgandan bir bulut Draws around me softening the sound Etrafımda sesi yumuşatarak dolaşıyor Sleepy time in my life Hayatımdaki uykulu zaman With my love by my side Yanımdaki aşkımla beraber And she's breathing low Ve o yavaşça nefes alıyor And the candle dies ![]() Ve mum sönüyor ![]() When night comes down you lock the door Gece olunca kapıyı kilitle The boot falls to the floor Çizme zemine düşer As darkness falls and waves roll by Karanlık çöktükçe ve toprak sallandıkça The seasons change İklimler değişir The wind is raw ![]() Rüzgar nemlidir ![]() Now wakes the hour that sleeps the swan Şimdi kuğuyu uyutan zamanı uyandırıyor Behold a dream, the dream is gone Bir rüya gör, rüya bitti Green fields Yeşil tarlalar A cold rain is falling Soğuk bir yağmur düşüyor Near the golden dawn ![]() Altın renkli gün ışıklarının yanında And deep beneath the ground Ve toprağın derinliğinin altında The early morning sounds and I go down Sabahın ilk ışıkları sesleniyor ve ben aşağı iniyorum Sleepy time in our life Hayatımızdaki uykulu zaman With my love by my side Yanımdaki aşkımla beraber And she's breathing low Ve o yavaşça nefes alıyor And I rise like a bird Ve tıpkı bir kuş gibi yükseliyorum In the haze and the first rays touch the sky Pusun içinde ve ilk ışıklar gökyüzüne dokunuyor And the night winds die ![]() Ve gecenin rüzgarları sona eriyor ![]()
|