![]() |
Pussycat Dolls - I Don't Need A Man |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Pussycat Dolls - I Don't Need A ManI see you looking at me Bana baktığını gördüm Like i got something for you Sanki senin için bende bir şey var And the way that you stare Ve bakış şeklin Don't you dare Buna cesaret etme 'cause i'm not about to Çünkü hazır değilim Just give it on up to you Sana teslim olmaya 'cause there are some things i won't do Çünkü yapmayacağım şeyler var And i'm not afraid to tell you Ve bunları söylemekten korkmuyorum I don't ever want to leave you confused Seni kafan karışık bırakmayı asla istemiyorum The more you try Senin uğraştığından daha çok The less i buy it Benim beklediğimden daha az And i don't have to think it through Ve bunu uzun uzun düşünmek zorunda değilim You know if i'm into you Bilirsin eğer sana gelmek istersem I don't need a man to make it happen Bunu sağlamak için bir erkeğe ihtiyacım yok I get off being free Özgür olmayı bırakırım I don't need a man to make me feel good İyi hissetmek için bir erkeğe ihtiyacım yok I get off doing my thing Kendi işimi yapmayı bırakırım I don't need a ring around my finger Parmağımda bir yüzüğe ihtiyacım yok To make me feel complete Beni tamam hissettirmesi için So let me break it down Öyleyse izin ver bunları bozayım I can get off when you ain't around Sen etrafta değilken yapamam Oh! You know i got my own life Biliyorsun kendi hayatım var And i bought everything that's in it Ve içindeki her şeyi ben aldım So if you want to be with me O yüzden eğer benimle olmak istersen It ain't all about the bling you bringing Getirdiklerinin bir önemi yok I want a love that's for real Gerçek bir aşk istiyorum And without that then no deal Ve o yoksa anlaşma da yok And baby i don't need a hand Ve bebeğim sadece bir el istemiyorum If it only wants to grab one thing Yalnızca birtek şeyi tutmaya çalışan The more you try Senin uğraştığından daha çok The less i buy it Benim beklediğimden daha az And i don't have to think it through Ve bunu uzun uzun düşünmek zorunda değilim You know if i'm feeling you Bilirsin eğer seni hissediyorsam I don't need a man to make it happen Bunu sağlamak için bir erkeğe ihtiyacım yok I get off being free Özgür olmayı bırakırım I don't need a man to make me feel good İyi hissetmek için bir erkeğe ihtiyacım yok I get off doing my thing Kendi işimi yapmayı bırakırım I don't need a ring around my finger Parmağımda bir yüzüğe ihtiyacım yok To make me feel complete Beni tamam hissettirmesi için So let me break it down Öyleyse izin ver bunları bozayım I can get off when you ain't around Sen etrafta değilken yapamam Let it go Bırak olsun Let it go Olacağına varsın I don't need a İhtiyacım yok bir I don't need a man, i don't Bir erkeğe ihtiyacım yok, hayır I don't need a man Bir erkeğe ihtiyacım yok I'll get me through Kendim hallederim 'cause i know i'm fine Çünkü iyi olduğumu biliyorum I feel brand new Yeni bir şey hissediyorum I don't need a İhtiyacım yok bir I don't need a man, i don't Bir erkeğe ihtiyacım yok, hayır I don't need a man Bir erkeğe ihtiyacım yok I'll get me through Kendim hallederim 'cause i know i'm fine Çünkü iyi olduğumu biliyorum Without you! Sensiz! I don't need a man to make it happen Bunu sağlamak için bir erkeğe ihtiyacım yok I get off being free Özgür olmayı bırakırım I don't need a man to make me feel good İyi hissetmek için bir erkeğe ihtiyacım yok I get off doing my thing Kendi işimi yapmayı bırakırım I don't need a ring around my finger Parmağımda bir yüzüğe ihtiyacım yok To make me feel complete Beni tamam hissettirmesi için So let me break it down Öyleyse izin ver bunları bozayım I can get off when you ain't around Sen etrafta değilken yapamam Oh! I don't need a man (i'm over you) Bir erkeğe ihtiyacım yok (seni aştım) I don't need a man (i'm over you) Bir erkeğe ihtiyacım yok (seni bitirdim) I don't need a man Bir erkeğe ihtiyacım yok (i'm without you) (sensizim) (i'm over you) (seni aştım)
|