Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diyaloglar, komik

Komik Diyaloglar (:

Eski 05-29-2008   #1
pesimistt

Komik Diyaloglar (:

iste ! aradigim kiz bu

ilk yemege cikisimizda cep telefonu caldi Elini cantasina atti Kurcaladi, kurcaladi
Telefon uzun uzun calmaya devam ediyordu Bir türlü bulamadi
Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarindan:
'Evde mi biraktim acaba?' iste o an aradigim kiz bu dedim
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pismanlik

Bilincli tüketim, bilincli üretimle olur 18000 YTL kredi karti borcum oldugunu ögrenen babamin ilk tepkisi;
'Keske korunsaydim'
--------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Altinci His

6 His filmini izledin mi dedim Hayir ama cok övdüler dedi
Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de cok begendim dedim

Simdi izlersem bir sey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazim önce dedi
SustumGülmedim bile Artik görüsmüyoruz
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Öncelik

Evlenmeyi düsündügü erkek arkadasinin 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabini vererek evlilik umutlarini magmalara atan hatunun gercek sarisin oldugunu söylememe bilmem gerek kaldi mi?

Suyu isit

Gecenlerde köyde komsunun evinin önünden geciyordum
Yasli amca hanimina söyle dedi: 'Hanim suyu isit; olursa olur olmazsa cay demleriz'
Hala gülmekteyim

Maalesef Kaybettik

Aniden fenalasan annelerini apar topar hastanenin acil servisine tasiyan, ancak yarim saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldügünü ögrenemeyen(!)
bunun yerine 'ulan nasil kaybedersiniz koca kadini daha demin buradaydi!' deyip doktoru bir güzel döven komsularim var duyurulur

Ramazan Geldi

Her zaman canim, askim diyen kocacigim Ramazan geleli beri,orucu bozulmasin diye bana 'kanka' diyor ya

Danger

Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazisini görüp de
'Allah'in akillisi, TANKER yazacagina DANGER yazmis' diyen ve arkasindan kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba?

Kibleye Çevirin

Bu zamana kadar hicbir seyi alkislatamamistim kismet bugüneymis
Lütfen o büyük alkislariniz pilota 'Ucagi kibleye cevirin, namaz kilacagim' diyen gurbetci vatandasimiza gelsin Haberi gördügümde ben öyle yaptim da

Efendi Cocuklar

Lütfen bir alkis da benim anneme zira kendisi gecen gün televizyonda
zap yaparken, Aydin ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunlari cok
severim, mankenlerle falan dedikodulari cikmiyor, terbiyeli cocuklar' dedi

Bizim oradaki Carrefour´un ilk acildigi zamanlar Magazada anlik
indirim duyurularini anons eden kisi söyle dedi:
'Pantolonlari indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz'

-------------------------------------------------------- ---------------------------------------------------------------------------------------------------
Lise yillarinda Milli Güvenlik dersinde hocamiz olan subay, sinifin
güzel kizlarindan birini kaldirmis ve ondan subay rütbelerini
kücükten büyüge dogru saymasini istemisti Siralamayi aynen yaziyorum:
'Tegmen, üstegmen, yüzbasi, binbasi, yarbasi ve albasi'

Gecenlerde gittigim dügünde takilan paralari anons eden sahis aynen
söyle dedi:
'Gelin hanim kösede, isteyen takabilir'

Bir arkadasimla balik almaya gittigimizde, arkadasim kovanin icinde yüzüp
cirpinan baliklara bakip;
- 'Bunlar taze mi?' diye sormustu
Balikci da cevabi hemen yapistirdi:
- 'Yok abla, pil takip oynatiyoruz'

bu bana qeLen bir maiLdi
bende sizLerLe payLaşmak istedim
umarım beqenirsiniz (:

Rüyalarıma gel
Umutlarıma gel
Süsle yine

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Komik Diyaloglar (:

Eski 05-29-2008   #2
*KeDi KeSeN*

Paylaşımın İçin ÇOK ÇOK TEŞEKKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK :D"
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-29-2008   #3
pesimistt

bn tşk edermm (:
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com