![]() |
Komik Diyaloglar (: |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Komik Diyaloglar (:iste ! aradigim kiz bu ilk yemege cikisimizda cep telefonu caldi ![]() ![]() ![]() Telefon uzun uzun calmaya devam ediyordu ![]() ![]() Sonra o güzel cümle döküldü dudaklarindan: 'Evde mi biraktim acaba?' iste o an aradigim kiz bu dedim ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pismanlik Bilincli tüketim, bilincli üretimle olur 18 ![]() 'Keske korunsaydim' --------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Altinci His 6 ![]() ![]() ![]() Bende filmin CD'si var, istersen vereyim izle, ben de cok begendim dedim ![]() Simdi izlersem bir sey anlamam, ilk 5 tanesini izlemem lazim önce dedi ![]() Sustum ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Öncelik Evlenmeyi düsündügü erkek arkadasinin 'benden önce biriyle oldun mu?' sorusuna, 'buraya gelmeden önce mi?' cevabini vererek evlilik umutlarini magmalara atan hatunun gercek sarisin oldugunu söylememe bilmem gerek kaldi mi? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Suyu isit Gecenlerde köyde komsunun evinin önünden geciyordum ![]() Yasli amca hanimina söyle dedi: 'Hanim suyu isit; olursa olur olmazsa cay demleriz ![]() Hala gülmekteyim ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Maalesef Kaybettik Aniden fenalasan annelerini apar topar hastanenin acil servisine tasiyan, ancak yarim saat sonra doktorun 'maalesef annenizi kaybettik' demesiyle annelerinin öldügünü ögrenemeyen(!) bunun yerine 'ulan nasil kaybedersiniz koca kadini daha demin buradaydi!' deyip doktoru bir güzel döven komsularim var duyurulur ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ramazan Geldi Her zaman canim, askim diyen kocacigim Ramazan geleli beri,orucu bozulmasin diye bana 'kanka' diyor ya ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Danger Önümüzde ilerleyen tankerin üzerindeki 'DANGER' yazisini görüp de 'Allah'in akillisi, TANKER yazacagina DANGER yazmis' diyen ve arkasindan kahkahalarla gülen teyzemi nerelere göndersem acaba? ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kibleye Çevirin Bu zamana kadar hicbir seyi alkislatamamistim kismet bugüneymis ![]() Lütfen o büyük alkislariniz pilota 'Ucagi kibleye cevirin, namaz kilacagim' diyen gurbetci vatandasimiza gelsin ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Efendi Cocuklar Lütfen bir alkis da benim anneme zira kendisi gecen gün televizyonda zap yaparken, Aydin ve Fatih Ürek'i görünce, 'Ben bunlari cok severim, mankenlerle falan dedikodulari cikmiyor, terbiyeli cocuklar' dedi ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bizim oradaki Carrefour´un ilk acildigi zamanlar ![]() indirim duyurularini anons eden kisi söyle dedi: 'Pantolonlari indirdik, orta reyonda sizleri bekliyoruz ![]() -------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------- Lise yillarinda Milli Güvenlik dersinde hocamiz olan subay, sinifin güzel kizlarindan birini kaldirmis ve ondan subay rütbelerini kücükten büyüge dogru saymasini istemisti ![]() 'Tegmen, üstegmen, yüzbasi, binbasi, yarbasi ve albasi ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Gecenlerde gittigim dügünde takilan paralari anons eden sahis aynen söyle dedi: 'Gelin hanim kösede, isteyen takabilir ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bir arkadasimla balik almaya gittigimizde, arkadasim kovanin icinde yüzüp cirpinan baliklara bakip; - 'Bunlar taze mi?' diye sormustu ![]() Balikci da cevabi hemen yapistirdi: - 'Yok abla, pil takip oynatiyoruz' bu bana qeLen bir maiLdi ![]() ![]() bende sizLerLe payLaşmak istedim ![]() ![]() umarım beqenirsiniz (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Komik Diyaloglar (: |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Komik Diyaloglar (:Paylaşımın İçin ÇOK ÇOK TEŞEKKKÜRLER ELLERİNE SAĞLIK :D" |
![]() |
![]() |
|