![]() |
![]() |
![]() |
#526 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~web cam Dimi ßu :) hmmm ne ZAmanDı :S Cuma GunuyDu sanıRım~~ ____En Son Ne Zaman MezarLiga Gidip ßi yaKının iCin Dua ETTin yaDA ETTin mi ?____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
bessraa
|
![]() falla o işi heç yapmadım ama mezarlıa gdip hiç tanımadıım birinin başında dua etmek istiorum en son ne zman keşke msn almasaydım dedin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#529 |
bessraa
|
![]() baq yine hatırlattın yaaahhhhhhpunish 1,5 ay olmuşturfoolllllll foolllllll en son ne zman birinden ayrıldınbilmiyorrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
*scotland*
|
![]() gecelnlerde ama unuttum bıle ne zmn ayrıldıgımı :D en son ne zmn bırıne teklıf ettın yada teklıf aldın? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Hmmmm ßi Dusuniiimm :S Gecen hafTa Dısarı cıkMam iCin yaLvardıLAr ama cıkMadım :)~~ ____En Son Ne Zaman SaßahLadın____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
RaHaTSiZ
|
![]() rofl draggggggggggg draggggggggggg ~~Dun~~ draggggggggggg draggggggggggg rofl ___En Son Ne Zaman Sehir Dısına CıkTın___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
RaHaTSiZ
|
![]() kkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkk ~~HaTırLamıyorum~~kkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkk ___En Son Ne Zaman KenDine Zaman Ayırıp KeyFine ßakaßiLDin___ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
mate
|
![]() valla işte onuda ben hatırlamıorumm en son ne zaman birine sölemek istediklerini söleyemeyip yuttun |
![]() |
![]() |
|