Nurettin Rençber Şarkıları... |
05-28-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Nurettin Rençber Şarkıları...Ağlama Yar Sen Leyla'ydın bende Mecnun Çöller içinde Sen alevdin bende rüzgar Küller içinde Gel de bir gör şu halimi Kullar içinde Yeşermez bahçem Kapanmaz yaram zaman içinde Ağlama yar Bir gün gelir bu hasret biter Döneceğim ağlama Bekle beni ağlama Her selamın her kelamın Yanadır bende Son bir kere görse idim Son nefesimde Sende git yar sende bırak Sende unut beni Kanasın yaram Sararsın bahçem zaman içinde Ay Düşünce ay düşünce denize seni hatırlarım ince ince yağan yağmur,iskeleye yanaşan vapur haydarpaşa garı seni hatırlarım ay düşünce denize kalbim çarpar,telaşlı bir kuş olur siyahlar içinde bir kadın ve yakasında ipiri kırmızı bir gül seni hatırlarım ay düşünce denize söylenmemiş sessiz bir şarkıydım,tozup giden bir ilk kar solgun begonya kalkmak üzere bir tren seni hatırlarım Ayrılık Vakti Vakti geldi ayrılığın Ne yapsak boş Kurtulamaz bu sevda Bu amansız rüzgardan Anla beni Geçmişteki günlerimiz Birer birer hayal oldu Birer birer yalan Gözlerindeki yaşı sil canım Beni burda bırak git Gereksiz artık anlamı yok sözlerin Bu aşk gömülmeli Oysa senle Çok zamanlar paylaşırdık Acıları umutları Hiç usanmadan Yüreğimde saklı kalan anılarla Gidiyorum bu şehirden Sevgilim hoşça kal Eski Yara Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara Kara Gül İkimizde acemi birer aşıktık o zamanlar Sen yollarda eski bir aşka ağlıyordun Bense kendimi usta sanıyordum bu işlerde Ve yağmur gibi akıp giden yıllardan Geriye ne kaldığını bilmiyordum seni tanıyana kadar Ama farkındaydım yinede Ne zaman seninle olsam Tanıdık bir kuş cıvıltısıyla uyanırdım her sabah Şimdiyse kırılgan mektuplar yazıyorum Hangi adrese göndereceğimi bile bilmeden Malumun olsun ben sende ülkemi sevdim Hüzün dolu yağmurlarla taşan boynu bükük nehirleri Ben sende yolları sevdim Dallarına hiçbir kuşun konmaya bile yanaşmadığı ağaçlarla Kaplı yolları İkimizde acemi birer aşıktık aslında Ne yapacağımızı bilmeden serseri dolaşırdık yollarda Ben sende ülkemi sevdim Hüzün dolu yağmurları Mor kanatlı turnaları yar Ben sende rüzgarı sevdim Alıp götüren yılları Saklı kalan umutları yar Ne yeminler bozdum Geceler büyürken sensiz Ne yeminler bozdum Yıllar geçerken sitemsiz 2 nakarat Ne yeminler bozdum Tarifi bile imkansız Senin için ey karagül Ben sende yolları sevdim Yüreğinden gelip geçen Sevda yüklü katarları yar Ben sende seni sevdim Avuçlarken yüzümü Yahut dokunurken sessiz yar
05-28-2008 | #2 |
gülgüzeli
|
Geceler mapushane benim kaarım kimse duymaz ahu zaarım elin eşi dostu gelir niçin gelmez benim yarim içerde günler sayarım n'ettiniz benim o yarim turnalara haber salın tutup getirsinler yarim Gidin Turnalar Aşkın aydınlığı gül yüzünde Diyardan diyara gidin turnalar Bir avuç gökyüzü gül telinize Doğru bizim ele gidin turnalar Turnalar turnalar gidin turnalar Gönülden gönüle konun turnalar Turnalar turnalar gidin turnalar Yareden yareye konun turnalar Eşinden ayrılmış ceylan misali Dört bir yandan esen rüzgar misali Irmaklar dereler çaylar misali Doğru bizim ele gidin turnalar Kızılırmak Irmak suyunun rengi Yarimin al kanı mıdır Aldın gittin ne canları Azrail ortağın mıdır Kızılırmak kızılırmak Doymadın mı daha ırmak Yarimi aldın götürdün Beni de al götür ırmak Kır yılanları misali Başını almış gidersin Beni bin beter edersin Akışınla deli ırmak Kızılırmak kızılırmak Ahım tuta seni ırmak Kuruyasın ovalarda Denize varmadan ırmak Yalnızlığa Seranat İhanet yağmurunda Islandık birer birer Şimdi yorgun düşlerimiz Yalnızız yalnız Büyük hayat yolunda Uslandık birer birer Cehenneme hüküm giydik Büsbütün yalnız Hangi şehir alır bizi basar bağrına Hangi yalan avutabilir yüreklerimizi Kim çalacak kapımızı bir avuç tuz için Bir dilim ekmek için yada aşk için Aynalarda unuttuk Geçmişin izlerini Kırık dökük her anında Kalmışız yalnız Böyle mi olmalıydı Bembeyaz türkülerle Bağlandığımız bu hayat Böyle mi yalnız İçimdeki Ateş içimdeki ateş dinse,külleri donsa günler değil,aylar değil,yıllarım yansa garip canım musallada döne döne yumsa unutamam ben o yari başka gül için ooy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden selam yari görmeyeli oldu bir hayli zaman benden selam söyle dağlara benden selam benden dağlara kanadım kırılsa bile konar göçerdim ayrılık zehrini kana kana içerdim mecnun gibi bile bile serden geçerdim zerresine cihan değen ben o aşk için ooy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden selam yari görmeyeli oldu bir hayli zaman benden selam söyle dağlara benden selam benden dağlara!!!
05-28-2008 | #3 |
gülgüzeli
|
Ezo Sordum seni yıldızlara, ay ışığına Dediler tam bin yıldır görmedik onu Sordum kadin kitaplara, tozlu raflara Dediler o bizden önce buralardaydı Mağrur bir uçurum oldu kalbim Sen gittin gideli buralardan Ayrılık ne yaman bir ateşmiş Ne olur dön gel ezo Oy ezo yalnızlık ezim ezo Oy ezo görmüyor gözüm ezo Oy ezo tutmuyor dizim ezo Tükendim dön gel ezo Ceylanları emziren bir eriğ gibi Kollarında uyut beni iblise inat Hey rüzgârın sevgilisi orman çiçeği, Hasretim sensin gurbetim sen gün ışığım sen Mağrur bir uçurum oldu kalbim Sesin deler içimde kurşun gibi Ayrılık ne yaman bir ateşmiş Ne olur dön gel ezo Oy ezo yalnızlık ezim ezo Oy ezo görmüyor gözüm ezo Oy ezo tutmuyor dizim ezo Tükendim dön gel ezo Oy ezo yalnızlık ezim ezo Oy ezo görmüyor gözüm ezo Oy ezo tutmuyor dizim ezo Tükendim dön gel ezo Oy ezo yalnızlık ezim ezo Oy ezo görmüyor gözüm ezo Oy ezo tutmuyor dizim ezo Tükendim dön gel ezo Almanya Yolları Karşıma Karşı Almanya yolları karşıma karşı Akıyor dinmiyor gözümün yaşı Bülbül olmuş öter ayrılık kuşu Ağla anam ağla garibin oğlun Otuzuma varmadan sarardım soldum Ağla anam ağla garibin oğlun Seni eller içinde seçemez oldum Göğerdi mi bizim köyün meşesi Büyüdü mü ocağımın neşesi Ne zorumuş yılda bir görüşmesi Ağla anam ağla garibin oğlun Otuzuma varmadan sarardım soldum Ağla anam ağla garibin oğlun Seni eller içinde seçemez oldum İstanbul Önünde istanbul önünde aynalı liman başında tütüyor bin ince duman ben bu yaman derde nasıl dayanam uyan yavrum uyan kör uykulardan uyan da haberim al kuytulardan istanbul önünde uçmasın kuşlar başıma geliyor olmadık işler dayanmış kapına gece sarhoşlar uyan yavrum uyan kör uykulardan uyan da haberim al kuytulardan Ciran Kahta’nın çayı serin Değmeyin yaram derin Ciran burdan gidersen Ya ben ne hal eylerim Ciran Ciran Ciraney Yaktın Adıyamaney Bir acı kahve pişir Olam sana mivaney [Nakarat] Eyleşir dam üstünde İnce kemer belinde Ölürüm Allah vekil Saramazsam vaktinde Benden Selam Söyle Dağlara içimde ki ateş dinse külleri donsa günler değil aylar değil yıllarım yansa garip canım musallada döne döne yumd-sa unutamam ben o yari başka gül için oy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden selam yari görmeyeli oldu bir hayli zaman benden selam söle dağlara benden selam benden dağlara kanadım kırılasa bile konar göçerdim ayrılık zehrini kana kana içerdim mecnun gibi bile bile serden geçerdim zerresine cihan değe ben o aşk için oy turnam turnam benden selam söyle dağlara benden selam yari görmeyeli oldu bir hayli zaman benden selam söle dağlara benden selam benden dağlara
05-28-2008 | #4 |
VANDETTA
|
Cevap : Nurettin Rençber Şarkıları...Kara Gül'ü tek geçerim
05-28-2008 | #5 |
gulhan
|
Cevap : Nurettin Rençber Şarkıları...ağlama yar süper
05-29-2008 | #6 |
gülgüzeli
|
Cevap : Nurettin Rençber Şarkıları...Evet bitanem biçok şarkısı güzel hepsini severek dinliyorum fakat benim için özel olan karagül dür İlginiz için teşekkürler arkadaşlar