![]() |
Fatih Kısaparmak Şarkıları... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Fatih Kısaparmak Şarkıları...![]() Ağlıyorsun Seni yağmamamıslar kuytularda Korkuların nefes nefese Yüreginden bıcaklanan sevdalara Pişmanmısın kendine Pişmanmısın kendine Seni yaglamamıslar kuytularda Korkuların nefes nefese Yüreginden bıcaklanan sevdalara Hep yanlıs sevdalara çiceklenmis Koruyup savrulmusun Özlemin cıldırıyor anılara Gecelere sıgmıyorsun Aglıyor aglıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Artık gülüp geciyorsun aşklara inanmıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Artık gülüp geciyorsun aşklara inanmıyorsun Yorgunsun biliyorum Oysa bir tek sözcük yeterdi anlatmaya Saclarım ellerini özlüyor Cıglar yuvarlanıyor ömrümün ucurumlarında Seni anlıyorum O en saklı yerinde ağlayan kahkahalar Hangi yasak umudun ihanetidir Birer birer koparmıslar cicekleri ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Artık gülüp geciyorsun aşklara inanmıyorsun Su yoksul duvarların dili olsada Anlatsa neler cektigini Buz gibi yastıklara sarılıpta sabahı zor etdigini Sabahı zor etdigini Hep yanlıs sevdalara çiceklenmis Koruyup savrulmusun Hasretin cıldırıyor gecelere Anılara sığmıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Artık gülüp geciyorsun aşklara inanmıyorsun Yaprak dökenlestiğin satırlar arasında Altı kırmızı ile çizilmiş Ve tırnak içine alınmıs Suskunlugun basharflerisin Sehirler uyurken Boğazına sarılırken öfkeler Bu gizli gülmeler Bu sessiz aglamaların nedir anlamı Sen hangi mevsimin yağmurusun Ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Ağlıyor ağlıyorsun Artık gülüp geciyorsun aşklara inanmıyorsun ![]() ![]() Başımın Belası Sensizimuyutmak boşlukla avutmak Silinmez yazımsın mümkün mü unutmak Silinmez yazımsın mümkün mü unutmak Çırandın yakmadın, gözümdün bakmadın Can çıktı bedenden bir tek sen sen çıkmadın Başımın belası ey gönül yarası Unuttum unutmayı ömrümün cezası Başımın belası ey gönül yarası Unuttum unutmayı ömrümün cezası Bu yolda vurugunum sanma ki yorgunum Tek sana küsmedimtek bana dargınım Sana hiç küsmedimkendime dargınım Çırandım yakmadın gözündüm bakmadın Can çıktı bedenden bir tek sen sen çıkmadın Başımın belası ey gönül yarası Unuttum unutmayı ömrümün cezası Başımın belası ey gönül yarası Unuttum unutmayı ömrümün cezası Başımın belası ey gönül yarası Unuttum unutmayı ömrümün cezası Ben İki Kere Ağladım Bir uzak şehirdeysen Yağmurlar yağıyorsa Buğulanmış camlara adını yazıyorsam Bir sigara yakıpta hayeller kuruyorsam İtiraftır bu şarkım Dinle hala seviyorsan Belki sen yaş görmedin gözlerimde ) Bir mavzer patladı yüreğimde ) nakarat Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde ) Ben iki kere ağladım ) Varsın sen beni zalimbil Ben hala unutmadım yağmurda Islandığım o sokağı Ve ayrıldığımız o kaldırımı Ve işte o kaldırım çiğnedi benimhayatımı Hiçbir yağmur ıslatamadı Benimyüreğimi sen in gözyaşların kadar Sakladım kendimi Gücüm yoktu sen i kucaklayacak Ve bir ömür taşıyacak kadar Kaldıramadım belki bu ağır sevdayı Ağlıyordun ben giderken Gözyaşlarımda boğuluyordun Seviyor söyleyemiyordum Hayellerimi yıkıp gidiyordum Bir hayat yakıyordum biliyordum Küllerin ellerimdeydi sanki yanıyordu Arkama bakmadan gidiyordum Mecburdum sen i terk ediyordum Beni anlamadın Giderken sen bi defa belki Ben iki kere ağladım ![]() ![]() ![]() ![]() Hasret bir deli rüzgar gibi Savurup yakıyor bedenimi Bırakıp gittiğin günden beri Bu duygu dağlıyor ciğerimi Belki sen yaş görmedin gözlerimde ) Bir mavzer patladı yüreğimde ) Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde ) Ben iki kere ağladım ) Hiçbir şey sızlatmadı yokluğun kadar Yıllardır yüreğimde hatıran kadar Yangınlar yakmadı gözlerin kadar Ben iki kere ağladım ![]() Belki sen yaş görmedin gözlerimde ) Bir mavzer patladı yüreğimde ) Kuş gibi çırpındı kalbin ellerimde ) Ben iki kere ağladım ) Benim Babam Bu adam benimbabam, sekiz köşe kasketiyle ) 2 Omuzunda sakosuyla hey ) Cebinde yok parası, bafradır cıgarası Yüreğindedir yarası Altı çocuk büyütmüş, bir işci maaşıyla Bu adam benimbabam hey Ağlama benimbabam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Ağlama benimbabam hey Ağlama mazlum babam, ağlama naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyük babam hey Bu adam benimbabam, derdi dağlardan büyük ) 2 Çaresiz beli bükük hey ) Bir gün olsun gülmemiş, rahat nedir bilmemiş Gözyaşını silmemiş Bir lokma ekmek için, kimseye eğilmemiş Bu adam benimbabam hey Ağlama arslan babam, dert etme naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Allah büyüktür babam hey Dert etme naçar babam, aldırma naçar babam Kara gün geçer babam hey Bir kapıyı kapayan, gene açar babam Aldırma benimbabam hey Şiir Benimbabam mert adamdı, mangal gibi yüreği Yufka gibi kalbi vardı, hayatım boyunca ona özendim FedakArdı bir dikili ağacı olmadı belki Ama kendisi, onuruyla yaşayan koskoca bir çınardı Üstümde ki kol kanat, sırtımı yasladığım dağ gibiydi Ben babamın oğluyum, tepeden tırnağa anadoluyum Benim İçin Farketmez Şu yaralı gözlerimde Bir damla yaş kalmadı Yalvardım insanlara Bir duyanım olmadı Ne çileli kulmuşum Kaç kere vurulmuşum Dertlerle yoğrulmuşum Benim için farketmez Aklımdan hiç çıkmadı Vuranların listesi Bunu benimiçin çal Yıkıkların bestesi Sende söyle sözlerin kurşun olsun Sende söyle o gözler beni vursun Sende söyle inceldiği yerden kopsun Benim için farketmez ![]() ![]() ![]() Neler neler görmüşüm İnan saymakla bitmez Sende vursan ne çıkar Benim için farketmez Benimtek dostum yollar Yalanmıs tüm sevdalar Kaybedecek neyimvar Benim için farketmez ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
gülgüzeli
![]() |
Can Vermem Dün gece rüyamda yine dardaydım ) 2 Kurşunlar altında pusulardaydım ) Kollarına alıp son kez öperken Ben yine delidolu duygulardaydım Kollarınla sarıp öperken beni Başım dizlerinde sevdalardaydım Can vermem yoksan yanımda ) 2 Can vermem sevdan kanımda ) Can vermem canın canımda ) Can vermem can veremem ) Can vermem birgün benden bıkıp gidersen ) 2 Hasreti saçına takıp gidersen ) İsterse bir değil bin azrail gelsin Can vermem dünyamı yıkıp gidersen İsterse bir değil bin azrail gelsin Can vermem sevdiğimyakıp gidersen Can vermem yoksan yanımda ) 2 Can vermem sevdan kanımda ) Can vermem canın canımda ) Can vermem can veremem ) Demek Gidiyorsun Demek gidiyorsun Ben bunu haketmedim Ne varsa aşka ve çesarette dair Sırtlayıp o büyük yangınınla gidiyorsun demek Git Oysa sen ögretmen cıktıgın yıl Vurup anlıma kavgayı Simsiyah bir süt gibi Yaprak dökmüstü daragaçım Akşamlarım olmustu ve kuduz gecelerim Gözyaslarım ağlarken Bir uzun yolculuk düsmüstü peşime Ogün bügündür tetikte bir ömrün son kursunusun Hiç aklıma gelmezdi gülüm Bu da bana ders olsun Bu da bana ders olsun Demek gidiyorsun Böyle olsun istemezdimoysa Hazin ve dağların bu baş dönmesi Cellat kırmızısı hüsrandı yollarda Sen öğretmen cıktıgın yıl Cırıl çılgın bir ağaca soyunmustu işlemler Esmer bir ağdabir eylemişsem Cinnetin ucunu yakmısam birkez Cehenemin nizamiye kapısındaysam Ateşden bir nehre dönen bu isyan Hep o gül yangınına kanat cırpar ve en korsan şarkılar Yüzünü şarpla yıkar Gidiyorsun demek Ben bunu haketmedim Ne varsa aşka ve çesarette dair Sırtlayıp o büyük yangınınla git Hadi durma Geçliğimin vebalini ve sevgisiz hayatımızı ödemeden git Bu siiri sana armağan ettim Yanına almayı unutma sakın Issıs gecelerde okur ağlarsın Kimseler görmesede kanarsın gülüm Neler cektigimi ogün anlarsın Son bahar yağmuruyla ıslandım sokaklarda Ağladım ikimize Senden cok uzaklarda Simdi hüzün makamında bütün şarkılar Bu yorgun ses Bu kör lamba Bu ateşi sönmüs soba Tanrıdır yalnızlıgın Pismanlıgın tanrılıgıdır Cünkü benimkitapbımda Aşk bir defa yaşanır Demek gidiyorsun git Bir yanda ölümün anlındaki ter Bir yanda suya düşen sardunya Ve sabahın saçlarındaki kırağı kadar üsüyorsun Hadi durma Sırtlayıp o büyük yangının vebalini ve sevgisiz hayatın Bedellini ödemeden git Bilirsin gecenin en karanlık olduğu an Sabahın en yaklaştığı zamandır ve hiçbirsey hakkında Bildiğimiz hersey aslında yalandır Demiştimya sen öğretmen cıktıgın yıl Vurup anlıma kavgayı Simsiyah bir süt gibi Yaprak dökmüstü darağacı Hüzün sarısı yapraklar Akşamlarım olmustu ve kuduz gecelerim Gözyaslarım ağlamıstı Bir uzun yolculuk düsmüstü peşime Cırıl cılgın bir ağaca soyunmustu işlemlerim Demek gidiyorsun git Bu siiri sana armağan ediyorum Yanına almayı unutma sakın Belki soban sönmüs Kitapbın bitmis Belki dizlerindeki battaniye yalnızlığın iç çekişini duyarsın Paketteki son sigaran ve titrek bir mum alevi hüznüyle Geçmişe dalarsın Kimseler görmese bile kanarsın gülüm Neler çektiğimi ozaman anlarsın Sende yanarsın güllüm Eski Toprak Eski bir dost Hastanede yatıyormus salimdedi Hemen koştum ziyarete Cok agrıyor kolum dedi Dedi ve sustu Eski toprak tükenmişti Bitti benimyolum dedi Gözlerimiz nemlenmişti Gayrı yakın ölüm dedi Onu en son yalnız gördüm Ağlıyordu mendil verdim Arzun varmı diye sordum Oğlum dedi oğlum dedi Emrin varmı diye sordum Oğlum dedi Dedi ve sustu Birkaç kitap bir de sazım İşte bütün malım dedi nereden düştüm pençesine Bu hastalık zalım dedi Evladımı aldı gitti Hayırsızmış gülüm dedi Ölüm bir şey değiL ama Bu hasretlik zalım dedi Onu en son yalnız gördüm Ağlıyordu mendil verdim Arzun varmı diye sordum Oğlum dedi oğlum dedi Emrin varmı diye sordum Oğlum dedi Dedi ve sustu Etme Bulursun Bir gün bu yoldan sende geçersin Sevda sanırda zehir içersin Etme bulursun pişman olursun sende seversin Etme bulursun pişman olursun sende seversin bir gün yanarsın Belki gün gelir beni anarsın Çektiklerimi o gün anlarsın Etme bulursun pişman olursun yalnız kalırsın sende yanarsın Etme bulursun pişman olursun sende seversin beni anlarsın Aşka inanmış bitmez sanmıştım Bende çok sevmiş bende yanmıştım Etme bulursun pişman olursun sende seversin Etme bulursun pişman olursun bir gün seversin beni anlarsın Aşk dolu sözler meğer yalanmış Gönlüm yıllarca boş yere yanmış Etme bulursun pişman olursun yalnız kalırsın sende ağlarsın Etme bulursun pişman olursun bir gün çok sever beni anlarsın Hayat Bana Yalan Söyledi İlk kez hesaplaşıyorum kendimle Tuhaftır kalemi,kağıdı ve sen i onca sevmeme rağmen Sana ilk kez yazıyorum Şimdi sen yoksun,sen i düşünmek var Çocukken de sen i düşünürdüm her gece Radyo dinler,şiir yazardım Her Çarşamba pazara giderdik annemle Babam maaş aldığında baklava yerdik Dondurmayı da çok severdik Ablam üç top yerdi,ben iki top Yalnızca bu yüzden kavga ederdik Oysa hayatımın vazgeçilmeziydi ablam Onun da yüzü hiç gülmedi,hayırsızın birine kaçıp mahvetti hayatını Aklımdan hiç çıkmaz gittiği günkü karanlıklar Hüznümü büyüttüm o günden beri,kendimi değil Gözlerimde hala bir çocuk ağlar Düşlerimi gezdirdiğimbulutlar bir tohumun özlemiydi çiçeğe Ve hala kulaklarımda annemin sesi Bitirsen şu okulu,bir işe girsen Şiirle karın doymadığı doğruydu Bak Cemil okudu mühendis oldu En güzel kızıyla evlendi Üsküdarın Evini de aldı arabasını da Bense bağlama çalardım kendi halimce Sesimgüzelmiş öyle derlerdi Nereden bilirdimhep hüzün türküleri söyleyeceğimi Hayat bana yalan söyledi Mektuplar yazardım Almanyadaki abime Okulu bitireceğime söz verirdim Masum düşlerimin o en sürgün adasında Bakışları uzaklara dalıp giden şarkılar Ve mevsimsiz solmuş bir çiçek gibi Ayaklar altında nasıl ezilirse umut Benimde güneşimi işte öyle çaldılar Öyle tutsak aldılar sevinçlerimi Sensiz geçen her günü hesabıma yazdılar Şimdi öyle uzak ki çay içip,simit yediğimiz o günler Kardeşine karne hediyesi uçurtma yaptığım günler öyle uzak ki Oysa saçaklarda titreyen bir serçenin ekmek tanesine kanat çırpması Ve bir anne duası kadar içten sevmiştimsen i Fener stadında beşiktaş maçı ve parasızlığımız devam ederken Bütün mavilerimi sana vermiştim Kaybetmek alnıma yazılmış sanki,olmadı bitanem Hayat bana yalan söyledi Babanın tayini çıkıp da gittiğiniz o kış
Yine pençe yaptırmıştık ayakkabılarımıza Sana söyleyemedimama işten ayrılmıştı babam Kapanmıştı çalıştığı lokanta Senet zamanları daha bir çökerdi omuzları Ve akşam trenlerinin işçi yorgunluğuyla daha bir uzardı raylar Sitemlerimbile eğlenmişti hayata Öfkeli bir yanardağ isyanlara uyanmıştı Üstelik sen de yoktun artık Oysa yalnızca sen öpmüştün gözlerimi Bir yanı hep eksik kalmış çocukluğumun Aslında her insan biraz yenikti hayata ve biraz küskün Son trende kaçınca son istasyondan öyle kalakalırdık Yorgun ve üzgün Kendime düşmanlığım bu yüzden Hep kendime pişmanlığım Şimdi her şeyimyarım Fotoğrafının arkasına ne yazdığımı bile çoktan unuttum Bir silahım olsaydı bir silahım Yoksulluğu şakağından,kaybetmeyi kalbinden Ve sen sizliği alnının tam ortasından vururdum Düzmece duygular harcım değildi Uzak denizlerin fırtınasıydım Karlı dağların kekliği Yoksuldum yoksul olmasına ama onurluydum Şimdi ne sen varsın ne o eski sevdalar Olsun üstüme devrilse de bu sağır karanlık Akşam olur şairlere gün doğar Bir kerecik söyle demiştin Söyleyememiştimhani İşte şimdi söylüyorum Seni Seviyorum ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Fatih Kısaparmak Şarkıları... |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : Fatih Kısaparmak Şarkıları...emegıne saglık ablacım gerçekten süper sözler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
Kilim Sevdiğine sözü olan bir kilimdokur Kilimin dilinden ancak anlayan okur Sırlarımı verdimsana sevgimi verdim Şu gönlümü kilimyaptım yoluna serdim Ayıptır günahtır diye kilit vurdular dilime Aşkı dokudum kilime anlıyor musun Yetinmedimtürkü yaptım gayrı bu canımdan bıktım Hani senin olacaktım dinliyor musun Kilim kalbin aynasıdır gönlün sesidir Her nakışı bir duygunun ifadesidir Kilimsevgiliye çağrı aşka davettir Kimi rtenkler şikayettir kimi hasrettir Ben şu gönül tezgahında kilimdokudum Erenlerin dergahında aşkı okudum Töremizde kilimdemek ilimdemektir Kilim sevdadır özlemdir derttir istektir Mavi Gül Benimtanıdığım Benimsevdiğim Gözlerinin içi gülen bir kızdı Yıllar sonra gördüğüm hayat yorgunu Yaralı bir kadındı yapayalnızdı Ezik bir mavi güldü yapayalnızdı Yıllar sonra gördüğüm hayat yorgunu Bin defa pişmanlık Ezik bir mavi güldü yapayalnızdı Söyle gülüm ne olur söyle Hayat sana ne yaptı böyle Mavi gülüm ne olur söyle Yıllar sana ne yaptı böyle Söyle kimler getirdi seni bu hale Söyle söyle mavi gülüm Kimler getirdi seni bu hale Özlemleri yarım düşleri kırık Yenilmiş hep kaybetmiş acılara tanık O güzel gözlerinin ateşi sönmüş Ah o güzel gözlerinin güneşi batmış Mutluluğa uzaktan bakıyor artık Söyle gülüm ne olur söyle Hayat sana ne yaptı böyle Mavi gülüm ne olur söyle Yıllar sana ne yaptı böyle Söyle kimler getirdi seni bu hale Söyle gülüm ne olur söyle Söyle kimler getirmiş seni bu hale Söyle söyle mavi gülüm kanıyormusun Yasanmamış yıllara yanıyormusun ![]() ![]() ![]() Sen Yoksun Ya Sen yoksun ya gunes dogmuyor Her sarkıda huzun var Sıırler bıle dost degıl Her mısrada huzun var Yastıgımda kokun her yerde yuzun var Sen yoksun ya sankı yarım kalmısım Sen yoksun ya cıldırmıs bunalmısım Sen yoksun ya hep bu sarkıyı calmısım Sen neredesın ![]() ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne hayallerımız vardı,yar benı anlayacaktı Kar dustu umutlara boyle mı olacaktı? Korkuyorum yarından boyle mı olacaktı? Sen yoksun ya sımdı bombos sokaklar Sen yoksun ya gozyasım pısmanlık saklar Sen yoksun ya umrumda mı yasaklar Sen neredesın? ![]() ![]() Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoksun canım,yoksun ya gelmıyorsun Üzüm Karası Gözlerin Hiç kimse senin kadar sevilmedi Aklımı firara vemişimzaten Bir siiri kıskandıran gözlerinle Yak beni Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ogüzelerin saklımda Yıllar gecti unutmadım Unutmadım aklımda Yasananlar bir tarafa Ah ogüzelerin saklımda O gidiş ayrılıktan daha bir zordu Bu gizli sessiz veda inan cok koydu Kimbilir kaç yıl gecti Kaç sene oldu Unuttamadım afedemedim Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmeşim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Üzüm karası gözlerin hasreti yanıyor Yıllar varki yüreğimde gittiğin gün kanıyor Ogüzel gözlerin hasreti ta suramda yanıyor Sen benimilk göz ağrım ilk yanılısım Sen benimaldanısım aşkta yanlısım Çekip gittiğin günden beri yanmısım Unutamadım afedemedim Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde kurtar beni Seni nasıl sevmesim Neler neler vermişim Su yollara düsmüsüm Gelde güldür beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Büzları üsüten boskura yazdım Ve denizden yeni cıkmıs rüzgarlarla geldim Kurudalları bastıkca kırılan eylül Üzüm karası bir hasrette soyunmusken dökülmüsken Kursunlara dizilirken susus denizler Kapattım penceresini ömrümün Çektimperdesini Hazırım Yak beni Üzüm karası gözlerin Öldürür beni Kursun yarası sözlerin Süründürür beni Öldürür beni Yakılmış Mektup Sana bu mektubu uzaklardan yazıyorum Adresini çoktan unuttum Bir şiirin şişesine kalbimi koyup Sulara bırakıyorum ![]() ![]() ![]() Ah benimeski türküm Ah benimhazin öyküm Yanılışım, yenilişim Ne yaptıysam seni mutlu edemedim Oysa, bir kemanım vardı bir de sen Acımadın, ezdin beni, üzdün Hiç anlamadın Yavrusuna yanan bir anne gibi İçime gömdüm depremlerimi Ceketimi alıp gittiim Derin derin iç çekişim, bu yüzden İnadına suskundum oysa İnadına vurgun Geç uslandım Sen görmedin amaa Altı mosmor gözlerimde ıslandım ![]() ![]() En çok en çok istavriti severdin Sıkıp limonu maydanoza, Şaraba vururdun hani Eski bir kasette bizimşarkımız Alıp götürürdü seni Salaş meyhanelerde Ve kumsaldaki ayak izlerinde Kırılan hayallerimümitlerim Ve seni bekleyişlerim Her yağmur akşamında Daha bir mutluyduk o günler Her şeye rağmen özgürdük Kitap alacak paramız olmasa da Ucuz tütün içsek de Pahalıydı düşlerimiz Ne kadar çok isterdimşimdi Bu şarkımı duymanı Kanayan bir gül misali Saçlarına taktığım Suskun çığlıklarıyla inleyen şu kemanı Ki, her notası ödeşmenin Ve hayatla yüzleşmenin katranı Hatırlar mısın Parasız kalmıştık da bir gün Kardeşinin kumbarasını boşaltıp Konsere gitmiştik İmzasını almıştık sevdiğimiz şarkıcının Birlikte fotoğraf çektirmiştik Bir şişe gazozu Ve kaşarlı tostu bölüşmüştük Hey gidi hey ![]() ![]() Az mı şiir yazdık ders kitaplarına Otobüse biletsiz mi binmedik Komaya mı girmedik Her beşiktaş maçında ![]() ![]() Şimdi bir hastane akşamının yorgun penceresinde Maziye dalıp dalıp gitmelerimsin artık Ne kemanım var yanımda Ne de sen varsın Mevsimlerden hüzün Aylardan pişmanlık ve karanlık Sen ki bu mektubu saklayacaksın Öpüp öpüp koklayacaksın belki Ve artık gelmeyeceğimi bile bile Bekleyeceksin ![]() ![]() ![]() Ah benimeski türküm Ah benimhazin öyküm Yanlışım, yanılışım Seni hiç üzer miyim Ben bu mektubu defalarca yazmış, Defalarca yakmışım
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
Mor Salkımlı Sokak Seni düşündüm yine bu akşamüstü Gelmedin mor salkımlar sana küstü Umutsuz bekledim sabaha kadar O çok sevdiğin yağmurlar bile sustu Seni düşündüm de çıldırdım yine Kahrettim seni benden çalan geceye Seni sordum yastığıma Seni sordum boş odama Hesap sordum yumrukladığım duvarlara Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut Okşa yine saçlarımı dizinde uyut Ne çok severmişim Gidince anladım ![]() ![]() ![]() Bu serseri gecelerde sana ağladım Bu akşamda sensizliği anılara sarıp içtim Kaybettikten sonra anlıyor insan Meğerse hiçkimseyi senin kadar sevmemişim Bir dönsen En güzel yerinde biten o rüya Yeniden yaşanır istesen Yıldızları sermez miyim ayaklarına Geldiğin yollara toz olmaz mıyım Yine şafak söküyor Uykuların unuttuğu gözlerim yine tavanda Ne vardı diyorum Ah bir dönseydin son anda Şarjörüme hasret sürdün sazımın Şimdi hüzün işgalinde yüreğim Ve ben hala Mor salkımlı o sokakta Bıraktığın yerdeyim Ekmeğimi sen bölersen çoğalırdım Kaçıp sana sığındığım geceler Pazarlıksız düşlerimdin Gel de Yine bir kuş dirilsin küllerimizden Ekmekle tuz olsun yeter ki sen ver Türküler kondurayım dudaklarına Karımsın Öteki yarımsın VE DE SEVMEK KADARIMSIN Mor salkımlı o sokakta ellerimi tut Okşa yine saçlarımı dizinde uyut Ne çok severmişim Gidince anladım Bu serseri gecelerde sana ağladım Portakal Çiçeğim Zamansız acılarla, yaprakları dökülen, portakal çiçeğimsin sen ![]() ![]() ![]() Ben bu aşkın uğruna nelerden vazgeçmişim, Ne haldeyim bir görebilsen ![]() ![]() ![]() Her yerde yokluğun var, nefes alır anılar, Tutsaksın düşlerime ![]() ![]() ![]() Ben seni düşünmeden, su bile içmiyorum, Sevdanın pençesinde ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemeye doydum, Sana acıktım artık, Ölümlere doğmakmış bu, hasret, ayrılık, Beni yalnız bırakmıyor yalnızlık ![]() ![]() ![]() Çıldırıyor gözlerim, uykularım kaçıyor, Tutuşuyor özlemlerim ![]() ![]() ![]() Toprakta suyu bulan, kök gibi sarıl bana, Hasretinin acemisiyim ![]() ![]() ![]() Biliyor musun beni, tek sen gördün ağlarken, Farklısın öylesine ![]() ![]() ![]() Hadi gel sevişelim gel portakal çiçeğim, Bekledim yeterince ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özlemeye doydum, Sana acıktım artık, Ölümlere doğmakmış bu hasret, ayrılık, Beni yalnız bırakmıyor yalnızlık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağaçlar Ayakta Ölür Gün gelir bunları da unutursun Gün gelir gözyaşını kurutursun Gün gelir bunları da unutursun Gün gelir yüreğini avutursun Zamanla öyle değişirki insan Gün gelir ateşini soğutursun Ağlama yaşamak kumar olsada Ağlama seni vuran yar yar olsada Ağlama mevsim sonbahar olsada Ağaclar ayakta ölür Ağlama seni vuran yar olsada Ağlama saclarında kar olsada Ağlama yaşamak kumar olsada Ağaclar ayakta ölür Şimdiki aklınla yeniden başlaya bilseydin herşeye Pişmanlıkların olmazdı bugüngü kadar Doya doya gülmeleri zaten unuttun Ve sevmeleri Ve sevilmeleri Seneler nasıl da su gibi aktı Hatırası bile öyle uzak ki Başını koyupta bir omuza Güzel şeyleri duymayalı cok oldu Lanet olsun Varsın kimseler bilmesin hayatta mısın Ah``Bu şarkıların gözü kör olsun`` Gün gelir hayata yine doğarsın Gün gelir kahrolduğuna yanarsın Gün gelir hayata yine doğarsın Gün gelir üzüldüğüne yanarsın Yüzünde acı bir gülümseyişle Anarsın geçmiş günleri anarsın Ağlama seni vuran yar olsa da Ağlama saçlarında kar olsa da Ağlama yaşamak kumar olsa da Ağaclar ayakta ölür Ağlama seni vuran yar olsa da Ağlama buraya kadar olsa da Ağlama sonu intihar olsa da AĞAÇLAR AYAKTA ÖLÜR Bu Dağ Ne Rüzgarlar Gördü Nisan yağmurlarıyla ıslandım sokaklarda Ağladım ikimize, senden çok uzaklarda Evim barkımdın benim, en son şarkımdın benim Gözlerinden içtiğim mavi rakımdın benim Bu dağ ne rüzgarlar gördü Ne çığlar, ne karlar gördü Beni hiç tanımamışsın Kaç yağmurda ıslanmışım Ne alevlerde yanmışım Beni hiç tanımamışsın Hadi git, bir ihanet borcum olsun Hadi git, anılar sende kalsın Hadi git, senin canın sağolsun Hadi git, sen de git ![]() ![]() ![]() Düşümde yarattığım hayale sen demiştin Oysa ben seni değil, o hayali sevmişim Evim barkımdın benim, aşkta korkumdun benim Gözlerinden içtiğim yeşil (siyah) rakımdın benim Hadi git, bir ihanet borcum olsun Hadi git, bu şarkım senin olsun Hadi git, senin canın sağolsun Hadi git-me ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gülgüzeli
![]() |
Sevmedi Beni Kaybeden ben oldum ask kumarında Yıkıldım ömrümün ilk baharında Kaybeden ben oldum ask kumarında Teselli kalmadı dünde yarında Günes dogmus kara döndüm kara döndüm Gonca güldüm hara döndüm hara döndüm Ben yönümü yara döndüm yara döndüm Yine de yar sevmedi beni Sevmedi beni sevmedi beni Onu cok sevdim istemedi beni Sevmedi benisevmedi beni Kölesi oldum istemedi beni O iki kelimeye sığardı arzum Bak sabah oluyor dınmedi sızım O iki kelimeye sıgardı arzum Yine gün doguyor dınmedi sızım Günes vurmus kara döndüm kara döndüm Gonca güldüm hara döndüm hara döndüm Ben yönümü yara döndüm yara döndüm Yine de yar sevmedi beni Sevmedi beni Sevmedi beni Ona yalvardım istemedi beni Sevmedi beni Sevmedi beni Onu cok sevdim istemedi beni Sevmedi beni ![]() ![]() Türkü Gözlüm Ömrüm geçti yurdumdan ayrı ) 2 Dayanamam gurbete gayrı ) Yola düşek sılamıza doğru Türkü gözlüm kalk gidek burdan Türkü gözlüm kalk gidek burdan ) 2 Gidekte kurtulak dardan ) Kapanmadan yolumuz kardan ) Zalım gurbet boynumu büktü ) 2 Ezdi ezdi hep çile ekti ) Yola düşek bir seher vakti Türkü gözlüm kalk gidek burdan Türkü gözlüm kalk gidek burdan ) 2 Gidekte kurtulak dardan ) Kapanmadan yolumuz kardan )
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
Senden Sonra Senden Sonra Kimseye Aşkımsın Diyemedim Senden Sonra Kimseyle Yağmurda Yürümedim Senden Sonra Yüreğim Bir Gün Mutlu Olmadı Gittiğin Günden Beri İnan Yerin Dolmadı Sen Hala Aklımdasın Sen Hala Saklımdasın Sen Hala Aklımdasın Sen Hala Saklımdasın Sana Öyle Düşkümün Ki Sen Bunun Farkındasın Senden Sonra Senden Sonra Sevemedim Senden Sonra Şu Ateşe Kör Bakayım Yanmadım Senden Sonra Senden Sonra Senden Sonra Sevemedim Senden Sonra Şu Ateşe Kör Bakayım Yanmadım Senden Sonra Yalanım Yok Sevemedim Senden Sonra Senden Başka Kimsenin Dizinde Ağlamadım O Hain Sancı Hiç Kıvrandırmadı Senden Sonra Hatırlar Mısın En Çok Gülüşümü Severdin Ne Çok Güldürürdün Beni Senden Sonra Hiç Gülmedim ![]() ![]() Senden Sonra Senden Sonra Sevemedim Senden Sonra Şu Ateşe Kör Bakayım Yanmadım Senden Sonra Senden Sonra Senden Sonra
Sevemedim Senden Sonra Şu Ateşe Kör Bakayım Yanmadım Senden Sonra
|