![]() |
[...Koca Ege Bile Hayran Kalsın Sevdamıza...] |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
[...Koca Ege Bile Hayran Kalsın Sevdamıza...]![]() işte yine seninleyim GöNüLPıNaRıM Yazmak sana yokluğunda bir an olsun avutmak kendimi,O güzel yüzünü belleğimde gezdirmek şu günlerde en büyük sığınağım ![]() ![]() ![]() sana sarılmalarımın sonrasında bedenimi hissetmiyorum ![]() Kendimle kalınca, senin ruhumu aldığını anlıyorum sonra ![]() ![]() Bu kısacık süre içerisinde sana bu denli alışmanın ve onun da ötesinde sana bu denli hasret kalmanın ucunda yine sen varsın diye sana koşuyorum ![]() Ellerimi kocaman açarak çığlık çığlığa koşuyorum sana ![]() ![]() ![]() ![]() Ama sen mevsimler gibi kısa ve geçici olma emi? Sonsuzluk ol ![]() ![]() ![]() sana vardıkça tekrar başlayayım ![]() Tekrar tekrar koşayım ![]() ![]() ![]() ![]() Ucunda hep sen ol ![]() ![]() Kokunu çekeyim sineme senle dolayım ![]() Başkalaşıp sen olayım ![]() gözlerinde yitip gideyim GöNüLPıNaRıM Türküler sevdamıza eşlik etsin ![]() ![]() budaklansın filiz versin ![]() ![]() Belki de destan olalım hep söylenelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kıskansınlar bizi ![]() Bizim gibi olmak istesinler ![]() ![]() ![]() her mevsim sevda koksun GöNüLPıNaRıM Belki imkansız olanı başaralım ![]() ![]() ![]() Sen dolan dolan bana gel,ben dolanıp dolanıp sana geleyim ![]() ne sen benden vazgeçe bil nede ben senden vazgeçebileyim ![]() ![]() ![]() Koca EgE bile hayran kalsın sevdamıza ![]() o bile görmemiştir böyle bir sevda ![]() ![]() O bile duymamıştır ![]() ![]() alıntı
|