![]() |
Halluks Valgus Nedir? |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Halluks Valgus Nedir?![]() Kadınların vazgeçilmezi topuklu ayakkabılar ilerleyen yaşlarda ayak kemiğinde çıkıntı yapıyor ![]() Güzel ve şık görünmek uğruna giyilen dar, sivri burunlu ve topuklu ayakkabılar; özellikle 40'lı yaşlardan sonra kadınların ayaklarında kemik çıkıntısına neden oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇIKINTI OLUŞUYOR Halluks valgus nedir? Ayak başparmağının kendiliğinden ve kalıcı olarak dış yana doğru yönlenmesi, başparmağın tarak kemiği ile eklem yaptığı bölgede, ayağın iç yanında ağrılı bir kemik çıkıntısının oluşması ve tarak kemikleri bölgesinde ayağın genişlemesi ile kendini belli eden bir ayak hastalığıdır ![]() ![]() ![]() AMELİYAT ŞART! Kimlerde görülür? Herkeste görülebilir; kadınerkek ayrımı yapmaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tedavisi nedir? Ameliyattır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ameliyattan sonra sorun tekrarlar mı? Doğru seçilmiş ve doğru uygulanmış bir ameliyat ile kesinlikle tekrarlamaz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Halluks Valgus Nedir? |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Halluks Valgus Nedir?topuklu ayakkabıdan nefret ederım emegıne saglık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Halluks Valgus Nedir?emeğine sağlık su perisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Halluks Valgus Nedir?Bende pek giymem düz tabanda sık giyilirse ayak tabanlarında bir türlü hastalık oluyor bunu tam olarak şimdi hatırlayamadım ama benim arkadaşımda ortaya çıktı emeğine sağlık su perisi bunuda bilmiyordum ama öğrendiğim iyi oldu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
suskun
|
![]() Cevap : Halluks Valgus Nedir?Tşkler ![]() ![]()
|