|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
anlatım, cdi, herangi, kopyalamak, nero, resimli |
![]() |
Nero ile XP CD'si Veya Herangi bir CD kopyalamak Resimli Anlatım... |
![]() |
![]() |
#1 |
ceza_66
|
![]() Nero ile XP CD'si Veya Herangi bir CD kopyalamak Resimli Anlatım...![]() ![]() ![]() ![]() Aslında bu iş çok basit ama yeni bilgisayar kullanıcıları bu konu hakkında sıkıntı yaşadıkları için bu anlatımı bir süre önce yaptım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sizinlede paylaşmak istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() İlk önce Nero Express programın açıyoruz ![]() Tüm Diski Kopyala Tuşuna Basıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak Sürücü kısmına kopyalamak istediğimiz CD yi hangi sürücüye koyduysak onu seçiyoruz ![]() Hedef Sürücü kısmına ise boş cd yi koydumuz sürücüyü seçiyoruz ![]() ![]() Sonra Yazdır tuşuna basıyoruz ![]() Nero diskimizi şimdi gözden geçiriyor ![]() Şimdi Image Recorderi seçtiğimiz için CDmizin kalıp dosyasını nereye kaydedeceğimizi soruyor ![]() İstediğimiz bir yeri seçip Kaydet tuşuna basıp devam ediyoruz ![]() Şimdi cd kalıbımız seçtiğimiz yere kayıt ediliyor ![]() ![]() Kayıt etme işlemi bitti ![]() Sıra bu kayıt ettiğimiz kalıp dosyasını boş bir CD ye çekmeye geldi ![]() Nero Expressin ana ekranındaki Disk Kalıbı Veya Kayıtlı Tasarı tuşuna basıyoruz ![]() Biraz önce kayıt ettiğimiz cd kalıbımızı seçiyoruz ![]() Burdaki ekrandanda boş CD yi koyduğumuz sürücümüzü seçerek İleri tuşuna basarak CD mizi yazma işlemine başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazdıracağımız datanın boyuna bağlı olarak bu işlem 3-5 dk ![]() ![]() Yazma işlemi bittikten sonra programı kapatabilir ve CD nizi test edebilirsiniz ![]() Umarım bu anlatım hoşunuza gitmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Nero ile XP CD'si Veya Herangi bir CD kopyalamak Resimli Anlatım... |
![]() |
![]() |
#2 |
dam99
|
![]() Cevap : Nero ile XP CD'si Veya Herangi bir CD kopyalamak Resimli Anlatım...sana bir teşekkür
|