Babamı İstiyom.... |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Babamı İstiyom....Adam yorgun argın eve döndü ünde 5 yaşındaki çocu unu kapının önünde beklerken buldu ![]() Çocuk babasına, "Baba bir saatte ne kadar para kazanıyorsun" diye sordu ![]() ![]() Zaten yorgun gelen adam, "Bu senin işin de il" diye cevap verdi Bunun üzerine çocuk "Babacım lütfen, bilmek istiyorum" diye üsteledi Adam "İllâ da bilmekistiyorsan 20 milyon" diye cevap verdi Bununüzerine çocuk "Peki bana 10 milyon borç verir misin" diye sordu Adam iyice sinirlenip,"Benim senin saçma oyuncaklarına veya benzeri şeylerine ayıracak param yok Hadi,derhal odana git ve kapını kapat" dedi ![]() Çocuk sessizce odasına çıkıp kapıyı kapattı ![]() Adam sinirli sinirli "Bu çocuk nasıl böyle şeylere cesaret eder " diye düşündü Aradan bir saatgeçtikten sonra adam biraz daha sakinleşti ve çocu a parayı neden istedi ini bile sormadı ını düşündü, "Belki de gerçekten lazımdı" ![]() ![]() ![]() Yukarı çocu unun odasına çıktı ve kapıyı açtı ![]() ![]() Yata ında olan çocu a, "Uyuyor musun" diye sordu Çocuk "Hayır" diye cevap verdi![]() ![]() "Al bakalım, istedi in 10 milyon Sanaaz önce sert davrandı ım için üzgünüm Ama uzun ve yorucu bir gün geçirdim" dedi ![]() ![]() Çocuk sevinçle haykırdı, "Teşekkürler babacı ım" ![]() ![]() Hemen yastı ının altından di er buruşuk paraları çıkardı Adamınsuratına baktı ve yavaşça paraları saydı ![]() Bunu gören adam iyice sinirlenerek, "Paran oldu u halde neden benden para istiyorsun? ![]() ![]() Benim, senin saçma çocuk oyunlarına ayıracak vaktim yok" diye kızdı ![]() ![]() Çocuk "Param vardıama yeterince yoktu " dedi ve yüzünde mahcup bir gülücükle paraları babasına uzattı; "İşte 20 milyon ![]() ![]() Şimdi bir saatini alabilir miyim babacım? ![]() ![]() "
|
|
#2 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Babamı İstiyom....süperdi emeğin sağlık cnm ![]()
|
|
Cevap : Babamı İstiyom.... |
|
|
#3 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Babamı İstiyom....Harbiden Super OkurKEn Tüylerim Tiken Tiken Oldu eline sağlık saol |
|
Cevap : Babamı İstiyom.... |
|
|
#4 |
|
gulhan
|
Cevap : Babamı İstiyom....okuyan gözlerınıze saglık |
|
|
|