![]() |
En Popüler Yalanlar.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() En Popüler Yalanlar..EN SIK DUYDUĞUMUZ YALANLAR
* Hallederiz ![]() * Yarın tamam ![]() * Öğle tatili yapmıyoruz ![]() ![]() * Hiç acıtmayacak ![]() * Yüzünü gören cennetlik ![]() * Abi , abla zahmet olmuş ![]() * Telefon numaran silinmiş ,eski telefonda kayıtlıymış ![]() * Şimdi ben de seni arayacaktım ![]() * İsterseniz parasını verelim ![]() * Orijinal yedek parcası ![]() * Telefon şehirler arasına kapalı ![]() * Burada torpil geçmez ![]() * Girilmez levhasını görmedim ![]() * Yemeğe kalın ![]() * Çok üzüldüm ya ![]() * Her bedene uyar ![]() * Davetliydik ama gitmedik ![]() * Bu saaten sonra çağırsada gitmem ![]() * Bu kızı kimler kimler istedi ![]() * Bu kızı ne avukatlar mühendisler istedi de varmedik ![]() * Herkese eşit zam yapıldı ![]() * Hatırası var ![]() * Herşeyin en iyisine layıksın ![]() * Ben zaten böyle olacağını biliyordum ![]() * Emrin olur ![]() * Arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim ![]() * Bir kereden birşey çıkmaz ![]() * Bilsem söylemez miyim? * Ayip ettin valla kimseye soylemem * Kolay gelsin herkese, * Aradım valla yoktun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : En Popüler Yalanlar.. |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : En Popüler Yalanlar..emegıne saglık süperdı
![]() |
Cevap : En Popüler Yalanlar.. |
![]() |
![]() |
#3 |
gulhan
|
![]() Cevap : En Popüler Yalanlar..Arkasından değil, burada olsun yüzüne de söylerim ![]() en çok kullanılan budur herhal |
![]() |
![]() |
|