![]() |
Bu Yılın Fıkrası Seçilmiş |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
Bu Yılın Fıkrası SeçilmişBU YILIN FIKRASI SECILMIS!!! > > Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay; Yasli bir amca, eseginin üzerinde karayolunda seyretmektedir ![]() > > Bunu gören trafik polisleri, amcaya takilmak isterler ve durdururlar ![]() > > Polis: Be amca, necin dakman golani? > (Golan: Emniyet kemeri ![]() > > Amca: Dakmam be iste! > > Polis: E bak gördün mu, simdi ceza keseceyik ![]() > > Amca: Kes bakalim ne keseceysan da gidecem, acele isim var ![]() > Polis: Peki amca, cezayi sana mi yazalim yogsam esege mi? > > Amca: ??? > > Polis: Yani cezayi sana yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç milyon ödeycen ![]() > > Amca: Bana kes o zaman ![]() > > Polis: Neden sana keseyon amca? > > Amca: Onun sicili temiz ossun, polis yapcez onu !!!
![]() |
Cevap : Bu Yılın Fıkrası Seçilmiş |
![]() |
![]() |
#2 |
gulhan
|
![]() Cevap : Bu Yılın Fıkrası Seçilmiş![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bu Yılın Fıkrası Seçilmişhar by süperdi emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Bu Yılın Fıkrası SeçilmişSüper ya ![]() ![]() TşkLer ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : Bu Yılın Fıkrası Seçilmişçokkk güselll teşşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Bu Yılın Fıkrası SeçilmişYaşlı amca güzel cevap vermişş:67:61 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Bu Yılın Fıkrası Seçilmişemeğin için thx ama bu mesaj bana DA e-mail yoluyla gelmişti saygısızlık etmek istemem ama bana gelen e-Posta ya bakrak soluyorum sadece kopyala yapıştır yapılmış :) gene de saol |
![]() |
![]() |
|