![]() |
Bir Hece,Bir gece |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Bir Hece,Bir geceDüşlerimden uzaktayım Kırgınım uykularıma Sensizim ![]() ![]() ![]() Ben geceyim artık,kimsesiz bir gece Ama engel olamamış kabuslu uykulara Denizlere yakamoz düşürememiş Yağmur olup ıslatamamışım gözlerimi Ben heceyim artık her Şiirde Hasretinden söndürmüşüm tüm ışıklarını caddelerin Söylenmemiş en güzel kelimeler büyütürüm bünyemde Ağırlığımca hüzün yüklerim gözbebeklerime Özgürce sevebiliyorum seni karanlıklarda Cevap verebiliyorum tüm sorulara tereddütsüz Başkaldırabiliyorum yokluğunun ızdırabına Koklayabiliyorum karanfilleri içime doldururcasına Mum ışığına değişmem gülüşünü Eritirim mum alevinde şehrin tüm ışıklarını Alırım koynuma seni,eritirim tenimi Sığınırım koynuna bir çocuk gibi İki seçeneği var gündüzün ; Ya teslim edecek kendini geceye Ya borçlandıracak kendini gökyüzüne Geceye mahkumdur Ben geceyim artık Seni koklarım gece gibi Sen gitsende ; Gece bende Ben gecede Sen bende Uğurlayamam seni benden Ben heceyim artık gecede ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Hece,Bir gece |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Bir Hece,Bir gecegüzel bir şiir elinize sağlık ![]()
![]() |
Cevap : Bir Hece,Bir gece |
![]() |
![]() |
#3 |
cansel
|
![]() Cevap : Bir Hece,Bir gecezaman ayırıp okuduğunuz için ben teşşekür ederim |
![]() |
![]() |
|