Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arjantinli, colman, gustavo, imzaladı, libero, sözleşme, trabzonspor, yıllık

Trabzonspor Arjantinli Libero Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Eski 05-22-2008   #1
[KAPLAN]
Icon47

Trabzonspor Arjantinli Libero Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzon Colman'ı bitirdi!

Trabzonspor, uzun süreden beri transfer etmek için uğraş verdiği Gustavo Colman'da mutlu sona ulaştı Bordo-mavili kulüp, Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile 5 yıllık sözleşme imzaladı!

Arjantinli oyuncuyu renklerine bağlayan bordo-mavili kulüp, oyuncu ve kulübü ile anlaşma sağladı

Bu transfer için Belçika'da bulunan Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu, 2 gün süren ikna çabaları sonrası hem oyuncu ile hem de kulübe ile anlaştıklarını belirterek, "Uzun süren ikna çabalarımız sonuç verdi Hem oyuncu ile hem de kulübü ile anlaşma sağladık Belçika'nın Germinal Beerschot takımında forma giyen Arjantinli oyuncu Gustavo Colman ile 5 yıllık sözleşme imzaladık" dedi

Gustavo Colman'ın yarın(cuma) Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile birlikte Belçika'dan İstanbul'a, buradan da Trabzon'a geleceği belirtildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Trabzonspor Arjantinli Forvet Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Eski 05-23-2008   #2
suskun

Cevap : Trabzonspor Arjantinli Forvet Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Trabzon spora hayırlı olsun

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Trabzonspor Arjantinli Libero Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Eski 05-23-2008   #3
[KAPLAN]

Cevap : Trabzonspor Arjantinli Libero Gustavo Colman ile 5 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Colman iddialı geldi!

Transferin hızlı takımı Trabzonspor'un yeni transferi Gustavo Colman İstanbul'a geldi ve ilk ayak bastığı dakikalarda iddialı açıklamalara imza attı! Yanal'ın transferinde etkikli olduğunu ifade eden yıldız futbolcu; "Burada çok şeyleri değiştireceğimi düşünüyorum" dedi

Trabzonspor'un Belçika'nın Germinal Beerschot takımından transfer ettiği Arjantinli orta saha oyuncusu Gustavo Colman, Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ile birlikte İstanbul'a geldi Arjantinli oyuncuyu Atatürk Havalimanı'ndan bir grup bordo-mavili taraftar karşıladı

Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Colman, Trabzonspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Burada çok şeyler kazanacağımı ve çok şeyleri değiştireceğimi düşünüyorum Başarılı olacağıma inanıyorum Kazanmak için ve şampiyon olmak için çalışacağım Daha önce Türkiye ile ve Türk futboluyla ilgili fazla bilgim yoktu Ama Türkiye'yi birazcık biliyorum Trabzonspor'un Türkiye'nin büyük kulüplerinden biri olduğunu biliyorum" dedi

Ersun Yanal'ın transferinde çok büyük etkisinin olduğunu kaydeden Gustavo Colman, "Trabzonspor'un çok iyi bir tercih yaptığını düşünüyorum Yeni takımında çok iyi işler çıkartacağıma inanıyorum" diye konuştu

Trabzonspor Genel Saymanı Mahmut Aksu ise Colman'ın transferinde çıkan pürüzlerin Colman'dan kaynaklanmadığını ifade ederek, "Arjantin'deki eski kulübünden kaynaklanan bir sorun vardı Bu sorunun halledilmesi için biz araya girdik ve yardımcı olduk İki, iki buçuk aylık bir süreçten sonra hocamızın ve yönetim kurulumuzun arzu ettiği transferi gerçekleştirdik Colman, bizim belirlediğimiz transfer listesindeki 3-4 oyuncudan olmazsa olmazlarından biriydi O yüzden bu transferi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz Hocamız şu an çok mutlu Yaptığımız pazarlığı yakından takip etti Pazarlıkta zorlandık ama yönetim kurulumuz ve başkanımızın bize verdiği bir görevdi Biz de yapmak için taraftarımızı memnun etmek için elimizden geleni yaptık Transferin mutlu sonla bitmesinden biz de mutlu olduk Pazarlıkta sorun olmadı Biz sadece iki takım arasındaki sorunu hallettik Belçika takımı, Arjantin takımına bir miktar para verdi Biz de bu konuda yardımcı olduk" şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-24-2008   #4
[KAPLAN]

Gustavo Colman Trabzon'da
Yeni transferimiz Arjantinli futbolcu Gustavo Colman bu akşam (Cuma) saatlerinde Başkanımız Sadri Şener ve Genel Saymanımız Mahmut Aksu ile Trabzon'a geldi

Havalimanında bir açıklama yapan Colman gerçekleşen transferi sonrası çok mutlu olduğunu belirterek, "Eşimle ilgili bir problem yok Oda Trabzon'a gelecek Burada herkes çok iyi Çok güzel ve heyecanlı bir şekilde karşılandım" dedi

Taraftarlar tarafından kendisine hediye edilen çiçek ve kaşkolu kabul eden Colman daha sonra yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Galanima Restoran’da yemek yedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com