Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamla, birlikte, eşimin, oldum, öldürdüğü

Eşimin öldürdüğü adamla birlikte oldum!

Eski 05-23-2008   #1
su perisi

Eşimin öldürdüğü adamla birlikte oldum!

Karısına sarkıntılık ettiği gerekçesiyle adam öldüren vatandaşı kahreden ifade

Muzaffer Aktulum karısına sarkıntılık ettiği gerekçesiyle bir kişiyi öldürdü Karı-koca gözaltına alındı Polis sorgusunda zanlının karısı Füsun Aktulum, “Ölen kişiyle bir kez pansiyonda bir kez de evimde birlikte oldum” dedi

İzmir’in Bornova İlçesi’nde yaşanan olay şöyle gelişti:

Tarım İl Müdürlüğü’nde şoförlük yapan Muzaffer Aktulum (42), eşi Füsun Aktulum’un cep telefonunda tanımadığı bir numara görünce sinirlendi Bir bankada çalışan Füsun Aktulum’un (35), numaranın müşterisine ait olduğunu söylemesine rağmen ikna olmayan Aktulum, eşine zorla numaranın sahibi olan Seydi Ahmet Güçlü’yü (42) arattırıp kızlarının okulunda randevu vermesini istedi Aktulum, yanına eşini, kızı Büşra’yı (11) ve iki erkek kardeşini alarak buluşma yerine gitti

Yedek şarjörle öldürdü

Güçlü’nün buluşma yerine gelmesiyle deliye dönen Aktulum, tabancasını çıkardı Bu sırada yaşanan boğuşma sırasında tabancanın ateş almasıyla zanlının kardeşlerinden Yaşar parmağından, Yusuf ise karnından yaralandı Füsun Aktulum, eşinin elindeki silahı alarak Seydi Güçlü’ye verdi Güçlü de şarjörünü çıkartıp silahı elinde tutmaya başladı Sinirinin geçtiğini, sakinleştiğini söyleyip, Güçlü’den silahı alan Aktulum, birden park halindeki otomobiline koşup içerde bulunan yedek şarjörünü alarak tabancasına taktı Sonra da kaçmaya çalışan Güçlü’yü 5 kurşunla vurarak öldürdü Aktulum ve eşi gözaltına alındı

Gazetevatan'ın haberine göre eşiye birlikte tutuklanan Füsun Aktulum’un polisteki ifadesinde, öldürülen S Ahmet Güçlü’yle Urla İlçesi’ndeki pansiyonda ve evinde cinsel ilişkiye girdiğini itiraf ettiği ortaya çıktı Uğruna cinayet işlediği eşinin kendisine sadece arkadaş olduklarını söylediği adamla ilişkiye girdiği itirafını cezaevinde öğrenen Muzaffer Aktulum boşanma davası açtı

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Eşimin öldürdüğü adamla birlikte oldum!

Eski 05-23-2008   #2
gulhan

Cevap : Eşimin öldürdüğü adamla birlikte oldum!

emegıne saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com