Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
koyduğum

Can Yerine Koyduğum

Eski 05-22-2008   #1
gülgüzeli

Can Yerine Koyduğum

can yerine koyduğum
Kendim için bazı şeylerden "vazgeçtim" ya da "vazgeçmek zorunda kaldım" desem daha iyi olacak

Ben kendi isteğimle değil "CAN" yerine koyduğum biri benden "vazgeçtiği için vazgeçtim"

ilk önce ellerinden "vazgeçtim" Hani bir zamanlar tutmaya kıyamadığım usul usul korka korka tuttuğum ellerden "vazgeçtim" Kendim istediğim için değilcanım öle istedi Bende canımı dinlerim Bir zamanlar can yerine koyduğumu dinledim

Sonra bakmaya doyamadığım gözlerden "vazgeçtim" Hani hep bakmaya doyamadığınız gözler varya İşte ben o gözlerden "vazgeçtim" "Bıktığım" ya da "İstemediğim" için değil sadece can yerine koyduğum canım Vazgeçti diye Vazgeçtim Usulca korkarak

Kısa bir ara sonra dudaklarından Vazgeçtim Karşınızda onun sizinle konuşmasını sağlayan o dudaklardan Vazgeçtim İsteyemeyerek de olsa "vazgeçtim" Yine ben istediğim için değil CAN yerine koyduğum canım istediği için "vazgeçtim"

Bir zaman sonra canımla ilgili düşler kurmaktan vazgeçtim Çünkü canım çoktan Vazgeçmişti ve "Benden de istiyordu" bende sırf canım istediği için VAZGEÇTİM Kokarak, ürkerek VAZGEÇTİM

Ama o bilmiyordu ki ondan her uzaklaşmam aslında kendimden Vazgeçmemdi Hayallerimden Vazgeçmem Vazgeçtiklerimin hepsi CANımdı Bana ait olan şeylerdi

Ve Şimdi
Ellerinden, gözlerinden, dudaklarından, hayallerinden Ben canıımdan Vazgeçtim

Sırf can Yerine Koyduğum canım İstediği İçin!!!

alıntı

Cevap : Can Yerine Koyduğum

Eski 05-22-2008   #2
gulhan

Cevap : Can Yerine Koyduğum

emegıne saglık

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com