![]() |
Artık Çok Zor Geliyorum Kendime, Yoruldum.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Artık Çok Zor Geliyorum Kendime, Yoruldum....![]() Her bir düğümü tek tek çözmeye çalıştıkça ellerimle, yeni düğümler oluşuyor adeta,hiç çözülmeyecekmişçesine ![]() ![]() Bu kez her şey daha zor ![]() ![]() ![]() Aslında zor olan ne sensin ne de hayat ![]() ![]() ![]() Artık zor geliyorum kendime ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha düşersem, kalkamayacağım ayağa, hissediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Gözümün bebeğinde, yüreğimin en saklı yerindesin sen ![]() ![]() Varsın aklım sensiz bilsin yüreğimi ![]() ![]() ![]() Yokluğun içimi acıtıyor ![]() ![]() Sanki seni çıkarıp atarsam, tamamen kaybolacakmış gibi geliyor sana dair ne varsa ![]() Sana ait olan izler silinip yok olacakmış gibi, senli kelimeler yazamayacakmış gibi kalemim bir daha ![]() ![]() Her tutunmaya kalktığımda sana, dipsiz kuyulara çekiliyor ruhum ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm şarkılarım, tutsak olup sensizliğe, çığlığa dönüşüyorlar içimde ![]() ![]() ![]() Bir zamanlar gecelerimi aydınlatan gözlerin, şimdi karanlığa çağırıyorlar beni ![]() ![]() ![]() ![]() Üşüyorum ![]() ![]() ![]() Beni üşüten ne ayazları kışın, ne de yalnızlığım ![]() ![]() ![]() Göremezsem gözlerini, hiç aydınlanmayacak günlerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|