Eski Karısı |
|
|
#1 |
|
Equinox
|
Eski KarısıTaksi ışık için durmuş, adamda kapıyı açıp içeri binmesi ile kapıyı kapatmış, araba hareket etmiş ![]() "10 saniye gecikseniz hareket etme zorunda kalacaktım Harika bir zamanlama!" demiş şoför![]() "Tıpkı Bill gibi!""Kim?" "Bill Smith ![]() O her şeyi mükemmel yapan biridir![]() !""Poh!" demiş adam, "Herkesin yapamadığı bir şeyler vardır ![]() !""Bill için bu kural geçerli değildir!" demiş şoför ![]() "Muhteşem birsporcudur ![]() Teniste üstüne yoktur, Pavarotti gibi şarkı söyleyebilir,Broadway starları gibi dans edebilir!" "Bill gerçekten acayip biriymiş!" demiş adam ![]() ![]() "Oh! evet!" diye devam etmiş şoför,"Bill'in müthiş bir hafızası vardır, herkesin yaş gününü hatırlar, şarap konusunda bir numaradır, ne hangi çatalla yenir, bilir ![]() Her şeyi tamir edebilir![]() Benim gibi beceriksizdeğildir ![]() Ben bir sigorta değiştirsem mahalle kararır![]() ""Bu Bill'i çok iyi tanıyorsun" demiş müşteri ![]() ![]() "Yooo" demiş, şoför ![]() "Hayatımda hiç görmedim!""Peki, nasıl bu kadar çok şey biliyorsun hakkında?" "Sorma!" demiş şoför, "Onun eski karısıyla evliyim! ![]() "
|