![]() |
Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul) |
![]() |
![]() |
#1 |
BaRiSlipKnoT
|
![]() Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul)17 ![]() ![]() Pazar 19/27 Açık Pazartesi 19/30 Açık
![]() |
Cevap : Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul) |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul)Sıcakların olabildiğince geç başlamasını temenni ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BaRiSlipKnoT
|
![]() Cevap : Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul)18 ![]() ![]() Pazartesi 19/28 Açık Az Bulutlu Salı 21/27 Kısmen Güneşli Çarşamba 17/31 Kısmen Güneşli |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BaRiSlipKnoT
|
![]() Cevap : Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul)Malesef sıcaklıklar gün geçtikçe artıyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BaRiSlipKnoT
|
Cevap : Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul)Bayram tatilini de içine alan hafta sonunda bugünden başlayarak sıcaklıklar hissedilir şekilde artacak ![]() ![]() Sahra’dan gelecek yoğun toz nedeniyle bol güneşli olmasa da sımsıcak bir bayram günüyle haftaya başlayacağız ![]() ![]() Sağlığınıza dikkat Isınma hareketi 21 Mayıs Çarşamba günü en üst seviyelerine ulaşmış olacak ![]() ![]() ![]() ![]() 22 Mayıs Perşembe akşamından itibaren Balkanlar’dan beklenen serin ve tozsuz hava nedeniyle sıcaklıklar yeniden azalma eğilimine girecek ve haftayı Trakya’dan başlayarak serinleyen bir şekilde tamamlayacağız ![]() Bahar yağmurları beklentisi Yağış cephesine gelince ![]() ![]() ![]() Aklınızda olsun; havalar da ısınmışken yağmur yağarsa sakın şemsiye açmayın, ıslanın doyasıya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BaRiSlipKnoT
|
![]() Cevap : Hava Durumu; 3 Günlük Hava Durumu..(İstanbul)21 ![]() ![]() Perşembe 16/27 açık Cuma 18/26 açık Cumartesi 18/28 açık-az bulutlu |
![]() |
![]() |
|