![]() |
Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim.... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim....Süre gelen zaman, akıp giden şehirler, üzerime geliyorlar ![]() ![]() Fikrim kollarında ölmek ![]() ![]() ![]() Nutkum susmak ![]() ![]() ![]() Gözlerim ise ağlamaktan yana ![]() ![]() ![]() Sabahları hiç olarak kalktım yatağımdan ![]() ![]() Aşk yoktu yüreğimde artık,sadece yatağımdaki gözyaşlarım kalmıştı ![]() ![]() İmkansızdı herşey artık ![]() ![]() Çıkmaz sokağa girmiştik uzun yolculuktan sonra ![]() ![]() Dönemezdik ![]() ![]() ![]() Göremezdik ![]() ![]() ![]() Gülemezdik ![]() ![]() ![]() Ve tekrar sevemezdik ![]() ![]() ![]() İmkansız aşktı bu ![]() ![]() ![]() ![]() Gülmek imkansız ![]() ![]() Tekrar aşık olmak imkansızdı ![]() ![]() ![]() Belki başka birini severiz diyerek avuttuk birbirimizi ![]() ![]() Severek çoğalmayı denedik ![]() ![]() Sevdik sonunda ![]() ![]() Fakat imkansızı sevdiğimiz kadar sevemedik nicelerini ![]() ![]() ![]() Ellerimiz kavuşamayacak diye oturup şiir yazdık birbirimize ![]() ![]() Tarihi geçmiş zamanlara küfür ederdik ![]() ![]() Sonra ayrılık dört bir taraftan saldırıverdi bize ![]() ![]() Biz yenilirdik, savaşı kaybederdik ![]() ![]() "Okyanuslar ağladı, güneş ağladı,yağmur ağladı gece ağladı bu ayrılığa ![]() ![]() -Ve biz ağladık imkansızlığa ![]() ![]() ![]() Sabah olurdu,güneş doğardı yüzümüze ![]() ![]() Biz kıyamet sanardık günü ![]() ![]() Yan yana gelemezdik bir türlü ![]() ![]() Uzaktan severdik tenimizi ![]() ![]() Gece olur ağlardık ![]() ![]() "Sabahları neşe ile kalkmak, güleç yüzümüze seslenmek imkansız ![]() ![]() ![]() Randevu saatine geç kalmak imkansızdı bizim aşkımızda ![]() ![]() Saç telimize duygular yüklerdik ![]() ![]() Seviyor,sevmiyor derdik birbirimize ![]() ![]() Bilirdik imkansızı,ses çıkarmazdık yeni ufuklara ![]() ![]() Ağzımız kururdu,öpüşürdük saf su ile ![]() ![]() Sanardık ki Dudaklarımız birbirine değdi ![]() ![]() ![]() Kandırırdık kendimizi öylece ![]() ![]() ![]() Kusardık,isyan ederdik sessizliğe ![]() ![]() Dayanamaz,arardık tanıdık kokuları ![]() ![]() Zaman ilerler biz sesimize hasret kalırdık imkansızlıkta ![]() ![]() Doyamadığımız tenden vazgeçip sese muhtaç olurduk ![]() ![]() İmkansızdık başlı başına ![]() ![]() ![]() Koşan bir rüzgar olup savrulurduk
![]() ![]() Bir o tarafa,bir de bu tarafa ![]() ![]() Göremezdik gözyaşlarımızı ![]() ![]() Çünkü biz hep imkansızdık bu hayatta ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim.... |
![]() |
![]() |
#2 |
baran27
|
![]() Cevap : Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim....harika |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
baran27
|
![]() Cevap : Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim....gerçekten harika |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim....çok qüzeL oLmuş ![]() ![]() ![]() tşkLer dewamını diLermm(:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Çok Aşkı Gezdim ...Ben İmkansızı Seçtim....İmkansızdı herşey artık ![]() ![]() Çıkmaz sokağa girmiştik uzun yolculuktan sonra ![]() ![]() Dönemezdik ![]() ![]() ![]() Göremezdik ![]() ![]() ![]() Gülemezdik ![]() ![]() ![]() Ve tekrar sevemezdik ![]() ![]() ![]() mükemmel olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|