![]() |
.....Ve Canım Acıyo |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() .....Ve Canım AcıyoHer nefes alışımda Ciğerlerime özlemini çekiyorum Her sigara yakışımda Hasretinin kor ateşinde bende yanıyorum Anla artık; Sensiz gecen her bir anda Gözlerindeki ışıktan yoksun her karanlıkta Yüreğim sızlıyor içten içe Ve canım acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Duvarlar pembe düşlerime el koymuşsa Yalnızlık son restini çekip kalbimi rehin almışsa Sana koşan ayaklarıma kör zincirler vurulmuşsa Anla işte; Düşündükçe yokluğunu, andıkça ismini Hasretine sarılıp hatırladıkça o masum gözlerini Yüreğim ağlıyor içten içe Ve canım acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Gece yarısı yokluğunun kâbuslarından korkuyla uyanıyorsam Yetim kalmışçasına Düşlerimin ortasında sadece sana ağlıyorsam Anla işte; Ağladıkça hasretine, gözyaşlarım süzüldükçe toprağa Bir gün sensiz bitip bir sayfa daha ekliyorsam yalnızlığıma Yüreğim sızlıyor içten içe Ve canım acıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Bastığım her kaldırımda senden bir şeyler ararken Şehrin tam ortasında dizlerim artık yorgun düşüyorsa Sensizliğin içinde ruhum yavaş yavaş kayboluyorsa Anla artık; Şehrin her ışığında hatırladıkça gözbebeklerini Anımsadıkça son gidişini Yüreğim sızlıyor içten içe Ve canım acıyor</I>
![]() |
Cevap : .....Ve Canım Acıyo |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : .....Ve Canım AcıyoAnımsadıkça son gidişini ; hep son qdişLer acıtır ya zaten insann içini ![]() ![]() hep son qdişLer qetirr ya üzüntüyü kederi ![]() ![]() ama hiç biri qetrmez tekrar seni we her qece birer birer döküLür qözyaLarm biLe biLe dönmeyeceini ![]() ![]() tşkLer çok qüzeL ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : .....Ve Canım Acıyo |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : .....Ve Canım AcıyoGece yarısı yokluğunun kâbuslarından korkuyla uyanıyorsam Yetim kalmışçasına Düşlerimin ortasında sadece sana ağlıyorsam Anla işte; Ağladıkça hasretine, gözyaşlarım süzüldükçe toprağa Bir gün sensiz bitip bir sayfa daha ekliyorsam yalnızlığıma Yüreğim sızlıyor içten içe Ve canım acıyor ![]() ![]() ![]() Çook güzel ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|