Ağlama Palyaço Makyajın Akar |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Ağlama Palyaço Makyajın AkarYalnızlığımı düğümlüyorum şimdi ayağıma ![]() Çözülmemecesine bağlıyorum![]() Sıkıyorum![]() Ayaklarım acıyor Yüreğime benzetiyorum sonra![]() Sıktıkça acıyor! Birbirine dolaşıyor ayaklarım Düşe kalka yürümeye çalışıyorum Olmuyor! Düşüyorum da, düştüğüm yerden kalkamıyorum aslında![]() Gittikçe batıyorum![]() Canım acıyor![]() Ayaklarım dolanıyor![]() Yüreğim susuyor![]() Biliyorum ![]() Hoşuna gidiyor canımı acıtmak Biliyorum ![]() Büyük haz duyuyorsun Biliyorum ![]() Sen duygusuzsun! Görmüyorum! Duymuyorum! Lanet olasıca ![]() YOKSUN!! İsyan etmek istemiyorum artık Ben böylede yaşayabilirim aslında Neden olmasınki?!![]() Diye düşünüyorum ama![]() Sadece düşünmekle yetiniyorum aslında![]() ![]() Biliyorum ![]() Yaşamalıyım herşeye inat Biliyorum ![]() Hayat ben varsam var Kukla gibi oynatıyo beni hayat Sürükleniyorum ordan oraya![]() Dolanıyorum etrafında Farkında bile değilsin! Umrunda değilmişim oysa![]() Diyorumki artık; sende umrumda değilsin aslında![]() ![]() Oynatıyorlar beni!! Karşı gelemiyorum oyunlara! Yoruldum artık ![]() ![]() Bitsin savaşlar![]() BİT artık!! Lanet olasıca![]() ![]() Ters düz olmuşum umrunuzda değil Beni bilen bilir zaten Dert etmiyorum kendime beni anlamamanızı![]() Ben kendime yeterim Ben, kendim için varım zaten![]() Oysaki düşüncelerim farklıydı benim ![]() Ne kadar değişiyormuş insan![]() Yaş ilerledikçe düşüncelerde değişiyormuş![]() Büyüdükçe anlıyor insan![]() Böylesi en güzeli belkide ![]() Ters düz yaşıyorum hayatı![]() ![]() Kaybettiğim zamanı![]() ![]() Ağlıyorum ![]() Eskiden senin için ağlamış olmama Ağlıyorum ![]() Hiçbir şeyi haketmediğin halde, sana değer vermeme Ağlıyorum ![]() Hayatımı yaşamak varken, sessizliğe çekilmeme![]() ![]() ![]() Hiçbirşey için değmezmiş oysaki ![]() Ağlarken anlıyorum Sen değmezsin![]() Yaşlarım değmez![]() Hayatımı senin yüzünden zehir etmeme değmez![]() Artık eski ben'le karşı karşıyasın![]() Üzülsemmi, sevinsemmi bilemiyorum![]() Ama bence en mantıklısı bu![]() ![]() Ellerimle tutuyorum artık hayatı ![]() ![]() Yakalamaya çalışıyorum, zindan ettiğim zamanı ![]() Artık herşey farklı olucak ![]() Eski ben'le karşı karşıyasın![]() İster ağla, ister sevin; Sana inat yaşayacağım bu hayatı![]() ![]() ![]() ![]() Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar alıntı
|