![]() |
Ağlama Palyaço Makyajın Akar |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ağlama Palyaço Makyajın AkarYalnızlığımı düğümlüyorum şimdi ayağıma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birbirine dolaşıyor ayaklarım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() Görmüyorum! Duymuyorum! Lanet olasıca ![]() ![]() İsyan etmek istemiyorum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Biliyorum ![]() ![]() ![]() Kukla gibi oynatıyo beni hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oynatıyorlar beni!! Karşı gelemiyorum oyunlara! Yoruldum artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ters düz olmuşum umrunuzda değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oysaki düşüncelerim farklıydı benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böylesi en güzeli belkide ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() Ağlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hiçbirşey için değmezmiş oysaki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ellerimle tutuyorum artık hayatı ![]() ![]() ![]() Yakalamaya çalışıyorum, zindan ettiğim zamanı ![]() ![]() Artık herşey farklı olucak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne sanıyosun sen hayatı pembe bi eLbise mi ? Bıkmadın mı etrafa Pembe gözLükLerLe bakmaktan Ya da poLyannacıLık oynamaktan? Geçmio işte acıLar Kaç kez anLatıcam sana Bu işLer internet bağLantına benzer Bi koparsa kaLırsın ortada Ne o küçük hanım niçin bu yaşLar? AğLama PaLyaço Makyajın Akar alıntı
|