?Hayattayken SÖylenen Son SÖzler |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
?Hayattayken SÖylenen Son SÖzlerGönder, gönder ben tutarım -Aaabi çok seri bir araba bu yaa ![]() ![]() -Korkma,arabamızda ABS ve Airbag mevcut -Bana ait bir koli var mı? Onu almaya geldim -Oğlum ![]() ![]() 5 taş çaldım, ruhun bile duymadı -Demek piranha dedikleri şey bu Hiha!! Bak Hulusi Abi, bıyıklarıyla oynuyom bir şey olmuyor![]() ![]() -O irmikleri neden aldın Nurhan? Helva mı yapcan? -Doğal gazın ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor ve doğal gazla çalışan ocağı huzurlarınızda yakıyoruuum -Evladım beni karşıdan karşıya geçirir misin? -Geeeel geeeeel sağ yap geel ![]() ![]() -Bah, baah hala uzunlarla geliyor -Canikom, bu etin tadı sana da biraz garip gelmedi mi? -Müjdemi isterim Turan Abi! Bir kızın daha oldu! -Bekle! Cemşit Abi, ben bi dalıp çıkacam -Korkma hayatım, bu saatte kapımızı kim çalacak, tanıdık biridir -Hala karlı mı gösteriyor hanım? -Elektirikçiye ne gerek var canım? Ben hallederim -Bak şimdi nasıl sallayacağız -Gel abi burası boyu geçmiyor -Aya bak aya! Kamyon farı gibi -Ben denedim korkmayın -Bak Kadri Abi, suyun derinliği önemli değil Asıl iş atlamasını bilmek![]() ![]() -Yahu, Hayrettin Abi burası Fener tirübünü değil galiba -Hihiha ![]() ![]() Bak gelen şey köpekbalığına ne kadar da benziyo! -Rasim Abi kafesin kapısı kapalı değil mi? -Nalan, bi kibrit yak da bakiiim ne kokusuymuş
|