![]() |
İğrenç Espiriler |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
İğrenç EspirilerTiksindiren Espiriler Dün yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı ![]() Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun ![]() Türkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor ![]() ![]() ![]() Tüh! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlum,senin zayıflaman için daha 40 fırın ekmek yemen lazım ![]() ![]() Suçlu ayağa kalk! ![]() ![]() ![]() ![]() Daha son kullanma tarihine çok var, Yavaş iç şu meyve suyunu ![]() ![]() ![]() Ödümü patlattın ![]() ![]() ![]() Her hakkı saklıymış ![]() ![]() Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım böyle işe haa ![]() ![]() Atı alan Üsküdar'ı geçti ![]() ![]() ![]() ![]() Şu çocuğu doğuramadım yaaa! ![]() ![]() ![]() Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der ![]() ![]() Kızımı ne doktorlar, ne mühendisler istedi ![]() ![]() ![]() Çorbamdan kıl çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae ![]() ![]() ![]() ![]() Bayram değil, seyran değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hava korsanı uçağı kaçıracaktı,yapamadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE ![]() ![]() Rüyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gördüm ![]() ![]() ![]() Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ülkemizi etkisi altına aldı ![]() ![]() ![]() ![]() Uzun lafın kısası : U ![]() ![]() Oyunu ayakta alkışladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, ölüm döşeği ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zencinin biri denize düşerse ne olur? Tabii ki ıslanır ![]() ![]() Dün kazı kazandan kaz kazandım ![]() Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! (Ultra ultra İğrenç) Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama ! Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! 1 , 2 , 3 TIP! ![]() ![]() Hakan Şükür sahada sakatlanmış ![]() ![]() ![]() ![]() Sigaraya ayrı, içkiye ayrı paramı veriyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() Seni görünce gözlerim dolar, kulaklarım mark ![]() Kadın hakkı diye bir şey yokur ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar ![]() ![]() ![]() Kendim için bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme güzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn ![]() ![]() ![]() Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! Geçen gün bir taksi çevirdim, hala dönüyor! Cin Ali mavi mürekkebe düşerse ne olur? Blue Jean ![]() Sen kimi kandırıyorsun, bu söylediklerine kim inanir? Kadir İnanır ![]() ![]() ![]() Kitabım evde kaldı ![]() Mevlana neden çok dönüyormuş? Çift okey gelmişte ondan ![]() ![]() ![]() Basamakta durmayın otomatik kapı çarpar, böler, karekökünü alır ![]() ![]() ![]() Seven unutmaz, eight unutur ![]() ![]() ![]() İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Çünkü İtalyan'ca bilmiyoruz! Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! Yangın dolabını açarsan ne olur? Yang kızar ![]() ![]() ![]() Adamın biri yarın ölücem demış ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanları niye kafasına su dökerek uyandırırlar? Çünkü suyun kaldırma kuvveti vardır ![]() Köfteyle möfte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan ![]() ![]() ![]() Geçen gün kamyonu sürdüm, Leonardo da Vinci ![]() ![]() ![]() Fransızların nesi eksiktir? "Fran"ları tabii ki! Çok iyi göbek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! Tem otoyoluna muz düşerse ne olur? Temmuz ![]() ![]() ![]() Yerin kulağı war benim de kulağım war ![]() ![]() ![]() ![]() Bir adam karısını dövüyormuş, kapı calmış karısını dövmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş ![]() Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi Adam bilgisayar başında uyuyakalmış ![]() ![]()
|