![]() |
Seçme Bi Fıkra:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
cadi_silvia
|
![]() Seçme Bi Fıkra:)))Çok karizmatik ve yakışıklı bir adam yanında bir devekuşuyla bara girmiş, herkes şaşkın falan öööle adama bakıyolar, adam bara yanaşmış ![]() ![]() ![]() - "Barmen bana bi viski, ona da büyük bi bardak su ![]() Barmen talepleri yerine getirmiş, bi tek, iki tek, saatler ilerlemiş, adam: - "Hesap lütfen!" demiş ![]() Barmen hesap pusulasını uzatmış, adam elini cebine atmış, parayı çıkartmış, tam hesapla aynı ![]() geri gelmiş, yanında tabii devekuşu da var ![]() - "Barmen bana bi viski, ona da büyük bi bardak su ![]() Barmen istediklerini vermiş, bi tek iki tek, saat geç olmus, adam hesabı istemiş, barmen hesabı göstermiş ![]() elini cebine atmış, çıkartmış, tam hesap miktarı ![]() ama nafile ![]() gelmiş ![]() ![]() - "Bana bi viski, ona da su ver ![]() Barmen emre amade, yerine getirmiş, gece ilerlemiş, adamımız hesabı istemiş, barmen bol küsüratlı saçmasapan bi miktarı hesap olarak adama vermiş ![]() çıkartmış, yine tam hesap ![]() ![]() - "Beyfendi bi süredir barımıza gelip gidiyorsunuz, kusura bakmayın ama bişey sormak istiyorum, yoksa kafayı yiycem ![]() Her gece cebinizden çıkan para hesapla kuruşu kuruşuna aynı oluyo ![]() Adamımız gülümsemiş: - "Bi gün karşıma bi cin çıktı, üç dileğimi sordu ![]() karizmatik ve yakışıklı bi tipim olmasını istedim ![]() ne almak istersem isteyim, elimi cebime attığımda parası aynen cebimden çıksın istedim ![]() Barmen: - "Peki kızmayın ama bu kuş ne iş?" Adamımız: - "Onu hiç sorma, son dilegim; beni hiç bırakmıycak uzun bacaklı bi piliçti ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : seçme bi fıkra:))) |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : seçme bi fıkra:)))uzun bacaklı piliç dileği gerçek olunca adam ammada şoka girmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seçme Bi Fıkra:))) |
![]() |
![]() |
#3 |
kosovalı27
|
![]() Cevap : Seçme Bi Fıkra:)))cok güzel eline saglık
:laugh1:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
efobedo
|
![]() Cevap : Seçme Bi Fıkra:)))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Seçme Bi Fıkra:)))komikmiş gerçekten !!!! tşklr paylaşım için
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|