Konuşmamak.. |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Konuşmamak..Kızılderinin teki keçilerini otlatıyormuş Derken bir cowboy gelmiş ve sormuş: - Senin köpeğin mi? - O köpek benim olmak! - Onunla konusabilir miyim? - Köpek konuşamamak! Cowboy köpeğe yaklaşır - Nasılsın? - Fena değil! (Kızılderili şaşkın ![]() ![]() ) - Bu kızılderili senin sahibin mi? - Evet - Sana iyi davranıyor mu? - Evet, çok iyi Günde iki kez tuvalet için dolaştırıyor, bana yemek veriyor ve benimle oynuyor (Kızılderili bu arada kafayı yemektedir) CowBoy kızılderiliye sorar - Senin atın mı? - O at benim olmak! - Onunla konuşabilir miyim? - At konuşamamak! Cowboy ata yaklaşır - Nasılsın? - Fena değil! (Kızılderili daha da şaşkın ![]() ![]() ) - Bu kızılderili senin sahibin mi? - Evet - Sana nasıl davranıyor? - Iyi Bana hergün gerekli yürüyüşleri yaptırıyor, fazla yük bindirmiyor, günde 2 kere ve her terlememden sonra terimi siliyor, ve içinde yiyecek ve yataklık olan ufak bir ahır inşa ediyor (Kızılderili ne gözlerine ne de kulaklarına inanamamaktadır) CowBoy tekrar kızılderilinin yanına gelir - Bu Dişi Eşşek senin mi? - Eşşek benim olmak, konuşmak ama çok yalan söylemek ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#3 |
|
efobedo
|
Cevap : Konuşmamak..hahaaha cowboy doğru soletir ona mrk etmesin
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yok![]() ![]() Bu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|
|
|