![]() |
Aşkmı Kahırmı |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Aşkmı Kahırmıaşkmı? kahırmı? gülmüydü sevdanın güzel kokusu? içime çektiğim senmiydin? senmiydin yüreğime hançer keskinliğinde darbelerle giren söyle senmiydin? düşlerimin en güzel kısmını işgal edip yalanlarına döşek hazırlayan senmiydin? senmiydin söyle ? en aydınlık zamanlarımı kilitleyip gözlerine gelecek umutlarımı zifiri karanlık mezarlar kazan senmiydin? senmiydin? kesik soluklarını sevgi yaftaları teraneleriyle geleceğime çakan senmiydin? hazan yapraklarından bir orman yaratacağını söylerken çöle dönüştürdüğün hayatımı körleştiren sendin ![]() rahmine düşen en masum tohumun yırtıcı tırnaklara geçirilmesini isteyen sendin ![]() bir dünya geçmişine geleceği satan sendin ![]() ağlama duvarları yaptığın göğsümü yaşlarınla verem eden sendin ![]() sürgünlere gönderdiğim hayat yaşama kapattığım gelecek bendim ![]() bir selamdan bile ürküp aşk sözüne gebe rahmimi aldıran bendim ![]() çelik bakışın sönük maviliklere dönüştüğü adam bendim ![]() aşk aşk diyen dillerim seni yok saymaya yemin etmiş canlı bendim artık ![]() bir gübre yığını gibi geleceğe azot yüklemeye çalışan ukala bendim ![]() mutluluk yeminlerini her kim olursa inancından çıkaran bendim ![]() kapımı kapatıp kapımda ölmeye hazırım diyen seni duymayan yine bendim ![]() ![]() ![]() oğuz gölçik yazar ![]() ![]() ![]()
![]() |
|