![]() |
kooomik.. Hem de Çoook.. (= |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() kooomik.. Hem de Çoook.. (=-Aga ben intihar ettim ![]() ![]() *Neden aga ![]() ![]() -Gm itemlerimi caldı ![]() ![]() *Eee nerdesin şuan kafan iyimi aga ![]() ![]() -Bilgisayar basındayım ölmedim daha ama cok kötüyüm *Aga sen ciddimisin ![]() ![]() -Evet aga *Olm sen maynakmısın - Ya naapçam ben ![]() * Naaptın önce onu bi de bana ![]() - Lazervak içtim ![]() * Neey? - Lazervak var ya abi onu diktim kafaya ![]() * O ne lan? - Tuvalet temizleyicisi var ya lan ![]() Tuvaletler lazervakla ak pak vak vak diye cingılı var ![]() * Hmmm lol ehue yani şey, ya vah vah geçmiş olsun ![]() hastaneyi arıyorum derhal evdesin di mi? ehue ![]() ![]() Sinirim bozuldu biraz ![]() Diğer telefondan hastane ![]() ![]() - merhaba acil bir durum var arkadaşım intihar girişiminde bulunmuş şu adrese bir ambulans istiyorum ![]() zarfında ne yapabilirim o konuda yardımcı olabilir misiniz? - Ne yapmış arkadaşınız? * Bişey içmiş ![]() - Nedir? * Aga ne içmiştin sen? lazervak içmiş ![]() - pardon? * Lazervak var ya hani tuvaletler vak vak? - Beyefendi dalga mı geçiyorsunuz? * Hayır efendim geçmiyorum ![]() durum ve lütfen gülmeyin ![]() - Ama siz de güldünüz ![]() * Gülmedim ![]() - Bakın hâlâ gülüyosunuz * Tamam biraz sinirim bozuk ![]() olabilirim ama durum ciddi ![]() yardımcı olur musunuz? - Tamam hastayı kusturun - Olm kusman lazımmış ![]() * Nası kusçam lan? - Ne biliym çamaşır suyu falan iç * Abi intihar mı ediyoruz bahar temizliği mi yapıyoruz nası içicem ben çamaşır suyunu? - Bana mı sordun lan lazervak içerken aga? Nasıl içersen iç ![]() bi vakti lahmacun söyler gibi ambulans istedik ![]() adam bize ![]() * Aga kusura bakma düşünemedim en başta ![]() Bi daha ki sefere daha ciddi bişeyler içerim karizman bozulmaz ![]() - Dur eşşoğlueşşek çıkıyorum yola ![]() et ambulans benden önce gelsin ![]() temizleyicisi içen adam ağzına ![]() ![]() ![]() da ses etmez herhalde ![]() geçen yaz sarhoşken götürdüğün bıyıklı dişlek karıyı düşün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|