![]() |
Burhan Admin Gaffurda Moderatör Olursa |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Burhan Admin Gaffurda Moderatör Olursa+Burhan bak sana ne diyecem -bıyır canıım +Beni mod yapsana -Niye ama bi neden söle bari +neden yoksa beni beğenmiyormusun? -yok canım olurmu öle şey ben sadece ![]() ![]() +ee neymiş -imzanda cinayet resmi koymuşsun gaffur ![]() ![]() ![]() +bi sakıncası mı var -yooo yok aslında amaa +Bırhan yaptınmı beni mod -yaptım yaptım hayrını gör + şimdi ana sayfayı kırmızı yapalım kan rengi h -olmazz mavi iyi öle +bi sakıncasımı var bırhan -yok ta değişmiyo o değişemez yaniiii +heee olsa tam süper olacaktı -Gaffur bu ne kardeşim +neymiş ? -ben sana demedimmi cinayet resmi, videosu koymayacan diye +nesi varki bunun burhan ne güzel kesiyo adam işte -sen siteyi kaptırrmak istiyosun galibaa +ne alakası var Bırhan ben naptımsa site için yaptım, cinayetleri görsünler öğrensinler, onlara biri aynısını yaparsa yemezlar anladın mı? -hadi yaa kitliyorum bunları +o zaman akşama sendeyim ![]() ![]() -yok vazgeçtim aslında kalsaydı dimi gaffurcum +evet iyi duruyo + bırhan cemi banlasana - olmaz ama gaffur * burhan beyyy siteye yeni yemek tarifleri koydum - yav gery gary sin işte gery sen koyma ben koyarım -baksei banlıcam amaaa +burahn sen benim ablamımı bannlıcan -yoooo ben kimseyi banlamıcamm amaa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|