Dikkat Okurken Başınız Dönmesin.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Dikkat Okurken Başınız Dönmesin..Saygı değer Hakim Bey ![]() ![]() Saygılarımla ve müsadenizle, size açıklama özgürlüğümü kullanarak bazı şeyleri bildirmek İstiyorum Umarım bu durumu en kısa zamanda açıklığa kavuşturursunuz![]() Şu günlerde askere çağırılacağım Yaşım 24![]() ve 44 yaşında bir dul bayanla evlendim, kendisinin de bir kızı var, 25 yaşında![]() Babam ise karımın bu bahsetmiş olduğum kızı ile evlendi ![]() Böylelikle Babam, karımın kızı ile evlendiği için " *damadım*" olmuş oldu ![]() Bunun üzerine "*üvey kızım*" da "*üvey annem*" olmuş oldu babamla evlendiği için ![]() ![]() Karımla benim geçen sene bir oğlumuz oldu ![]() Oğlum tabi ki karımın kızının " *erkek kardeşi*" oldu, aynı zamanda Babamın da "*eniştesi*" ![]() Bir de üvey annemin erkek kardeşi olduğu için "*dayı*" oldu ![]() Anlayacağınız benim oğlum benim "* dayım*" oldu ![]() ![]() Babamın eşi sene sonunda dünyaya bir erkek çocuğu getirdi ![]() O babamın oğlu olduğu için benim de "*erkek kardeşim*" ve de kızımın oğlu olduğu için de "*torunum* " oldu ![]() Yani ben torunumun "*erkek kardeşiyim*" ![]() Ayrıca bir Annenin evladının babası eşi olduğuna göre, bende Eşimin kızının "*babasıyım*" ve de kızımın erkek çocuğunun "* erkek kardeşiyim*" ![]() Kısacası kendimin "*büyükbabasıyım*" ![]() ![]() Sayın Hakim bey ![]() ![]() Sizden ricam beni Askerlik görevimden azl etmenizdir, Siz de biliyorsunuz ki kanunlarımızda "* Baba*,* Oğul* ve *Torun*" aynı zamanda askerlik yapamazlar ![]() ![]() :iconsiritik: |
|
Cevap : Dikkat Okurken Başınız Dönmesin.. |
|
|
#2 |
|
|
Cevap : Dikkat Okurken Başınız Dönmesin..tşkler ![]() :D
|
|
Cevap : Dikkat Okurken Başınız Dönmesin.. |
|
|
#3 |
|
cansel
|
Cevap : Dikkat Okurken Başınız Dönmesin..çok güzelmiş yaw paylaşımın için teşşekürler
|