![]() |
Son Mektubum Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Son Mektubum Sanaben seni görmek için sınırlarımı zorlarken, senin umursamadan , alaycı konuşmalarından, yada senden vazgeçerim diye korkup önüme bi parça yem atman dan anlamalıydım ![]() ![]() ![]() ![]() ben hayatta hiç kimseye sabırlı davranmamıştım oysaki ![]() ![]() ![]() severdim özgürlüğümü , asi olmayı, bir bardak suda fırtınalar koparmayı, kimseye hesap vermemeyii ![]() ![]() bir bunları severdim birde seni sevdim ![]() ![]() ![]() sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim ![]() ![]() ![]() ilk defa biri benden hesap sorsun istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu biraz açık değilmi yada "hayır bi yere gitmiyosun evde oturuyosun" dan başka bişeydi bu ![]() ![]() ![]() beni sorgula , duygularımı sorgula istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne kadar da kolaydım senin için ne kadar da zahmetsiz ![]() ![]() tabii ki bocalardın emindin düzgün insan olduğumdan hayatında hiç karşına çıkmamış kadar düzgün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emindin seni sevdiğimden ve düşündüğümden ![]() ![]() ![]() ![]() nedenleri niyeleri merak etmedim hiç,inan etmedim ![]() ![]() ![]() bu kadar sevgisiziğlinde seni nasıl bu kadar sevdim , onu merak ettim ![]() ![]() ![]() benim için ne düşündüğünü, beni nasıls gördüğünü sendeki beni merak ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() artık hayal kurmuyorum, şimdi tekrar başlasak da yalnızlığı paylaşsak da sana gönlümü açabilir, gözüm kapalı güvenebilir miyim sanıyorsun ![]() ![]() şimdi artık tek başımayım ![]() ![]() ![]() hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın ![]() ![]() ![]() ![]() iki kişilik kocaman bi boşluktansa sensizliği ve yalnızlığı tercih ediyorum ve emin ol ben şimdi daha mutluyum hemde çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Son Mektubum Sana |
![]() |
![]() |
#2 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Son Mektubum Sanaoff bu ne yaaaa spr bn bayılırım böle şelere çokkk tşk cnm :D:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|