![]() |
Çirkin Postacı |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
Çirkin Postacı![]() ![]() [Dünyanın bana zindan olduğu günlerdi ![]() evden ağlayarak dışarı çıkmıştım ![]() ![]() ![]() bekliyordum sanki ama yoktu ![]() daire kapıma sıkıştırılmış bir Mektup buldum ![]() üzerinde göndericisi yazmayan zarfa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Acıları paylaşmak insanların vazifesidir" diyordu ![]() sokakta ben de vardım ![]() veya paylaşılmamış acılarını içinde gezdiren bir insan! ![]() ![]() ![]() ![]() Mektubun sonunda da isim yazmıyordu ![]() Kimdi, neden yazmıştı bu notu ve neden bana yazmıştı? Aslında hoş sözlerdi ![]() ![]() ![]() ihtiyacım vardı ![]() her gün? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem kendi problemlerimi hem dün gelen mektubu, hem de yeni mektupların gelip gelmeyeceğini düşünüyordum ![]() posta kutumda beyaz bir zarf buldum ![]() ![]() ![]() ![]() Yazı aynıydı, odama girip okumaya başladım mektubu ![]() ![]() Bu inanılmazdı ![]() ![]() ![]() Doymadım! Bir bardak su daha almış gibi kendime ve susuzluğumu kandırır gibi yeniden okudum altı sayfayı ![]() ![]() ![]() Sanki tanıyordu beni, sanki yıllardır dertleşiyordum onunla ![]() ![]() ![]() Altıncı sayfanın sonunda diyordu ki; "Yarın yine yazacağım ![]() ![]() ![]() Yarın yine yazdı, öbür gün yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her mektubunun sonunda, yarın yine yazacağına ait not vardı ve her gün de dediğini yapıyordu ![]() kalbim çarpıyordu heyecanla ![]() ![]() ![]() bugün de boş olmadığını ve gariptir; artık yapayalnız olmadığımı, kalbimin boş olmadığını hissediyordum ![]() giriyor sıkıntılarımı eritiyor ve beni yarınlara doğru itiyordu ![]() ![]() Zannediyordum ki; bunlar olmadan yaşayamayacağım ![]() Öylesine alışmıştım ki onlara, olmasalar sanki nefes alamayacağım! ![]() ![]() ![]() Vakit buldukça oturup eski mektupları bile yeniden okuyordum ![]() ![]() Zaman geçti ve zamanla beraber sıkıntılarımda geçti ![]() O günlerden geriye sadece eski mektuplar kaldı ![]() karşı koyamadığım bir merak peydahlandı; kimdi bu? Nasıl biriydi? Onunla ilgili her şeyi merak etmeye başladım ![]() O her gün yazıyordu ve nasılsa her gün yazmaya devam edecekti ![]() Bundan emin olduğum için de, yazılarında anlattıklarından çok nasıl bir kalemle yazdığına, neden bu kağıdı seçtiğine, yazı stiline aklımı takmaya başladım ![]() ![]() ![]() onunla ilgili her şey de mükemmel olmalıydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O gün evde kalmıştım ![]() en azından nasıl birisi tarafından getirildiğini görmeyi koymuştum kafama ![]() ![]() ![]() ![]() Koşarak aşağı indim ![]() havadaydı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allahım, bu ne kadar çirkin bir adamdı böyle! Dondum kaldım ![]() ![]() ![]() eğdi döndü ve gitti ![]() ![]() ![]() ![]() Kutuyu açıp mektubu bile alamıyordum ![]() güzel bir mektubu, bu kadar çirkin biri mi taşımıştı? O öptüğüm, kokladığım, göğsüme bastırdığım, yastığımın üzerine koyduğum mektuplarıma benden önce bu adamın mı eli değmişti? Saçmaladığımı biliyordum ama böylesine güzel duygularıma bu çirkin yaratık karıştı diye az önce getirdiği zarfı alamıyordum ![]() ![]() Kapıyı açtım, dışarı çıkıp bir adım attım ![]() ![]() ![]() ![]() Odama girdim, eski mektuplarıma baktım ![]() en zor günlerimle bugünüm arasında köprü olmuşlardı, ama onlara da dokunamadım ![]() ![]() Ertesi gün iş dönüşü baktım ki, kutuda hâlâ o aynı kirli mektup var! Almadım ![]() ![]() Bir kaç gün sonra ise kutuya bile dönüp bakmamaya başladım ![]() ![]() ![]() Altı yedi hafta sonra dünya yine karanlık gelmeye başladı bana ![]() Bir dosta, bir morale ölürcesine ihtiyaç duymaya başladım ![]() ![]() ![]() Her şey çok ağırlaşmıştı yeniden ![]() ![]() Mektup aklıma geldiğinde gece yarısını geçiyordu ![]() bile etmeden aşağı indim, kutumu açtım ve mektubu aldım ![]() ![]() Bir saat içinde üç defa okumuş, özlemiş olarak göğsüme bastırmış ve uzun zamandır ilk defa böylesine huzur içinde uyuyabilmiştim ![]() Bunlar benim ilacımdı biliyordum ![]() bir daha ne zaman yeni bir mektup geleceğini ![]() ![]() ![]() ![]() yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açtım zarfı;içindeki kısacık mektupta şunlar yazıyordu; "Sana gelmiş bir mektubu kırk sekiz gün okumamakla ne kazandığını bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Çünkü tayinim çıktı ve bugün başka bir şehre gidiyorum ![]() Çirkin Postacı ![]() ![]() ![]() ![]() Donmuş kalmıştım şimdi ![]() ![]() ![]() hıçkırarak eve girdim ![]() karışıklığın arasında bulduğum mavi göz kalemiyle, bir kağıda; "Lütfen bana tekrar yaz" yazıp posta kutuma koydum ![]() ![]() Bir daha hiç kilitlemediğim kutuda, aynı notum iki yıldır yapayalnız bekliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Çok güzel bir yazı virüs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çirkin Postacı |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Çirkin Postacıben bu hikayeyi BALCA da okumuştum çok güzelllllll ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çirkin Postacı |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Çirkin Postacıtşkler virüs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |