![]() |
Sen Değil misin Beni Ağlatan |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Sen Değil misin Beni AğlatanBir yüreğim dem duyması kadar Sen varsın hep sen, yalnız sen Sen sensin Nice ağıtlar yakar beni, nice naatlar Şiirler dağlarken yüreği Gözlerim adam gibi adam arar Ve ne yalnızlıklar yaşarım ben Ne intizarlar Aksam olur, karanlıklar her tarafı kuşatırken Ve gölgeler,gölgeler benden kayıp olurken Yalnız kalırım yine yığınlar içindeyken Her adımda kendimden uzaklaşırken Hesabim bitmez hesap defteri dolu iken Kaç rüzgarlara savrulurum Kaç fırtınada yaşarım Kaç ceylan vurulur ben ağlarım İçimin isyanı dinmez! Aynalar yalan söyler Aynadaki hayalim gülmez Olsun be, kirik olsun ayna Dağınık olsun yürek Ve şiirler hançer olup saplansın Olsun be ne olacaksa olsun İnceldiği yerden kopsun! Duvar dediğin ne ki Dünya yerle bir olsun Feryadım var, isyanım var Yeter be yeter! Savrulur ateşler kıvılcımlarında yanarım Duman olurum gökyüzüne çıkarım Ne turnalar gelir yanıma ne martılar Selam dediğin yürekten yüreğe Yollar uzak, yol üstü tuzaklar var Bilmiyorum sen anlar mısın Duyar mısın feryadı sende ağlar mısın İsyan dolu geceleri Sever misin ha Aynı erkeğin sevdiği gibi Vurgunlar yemişim ah ne kursunlar Sevdana vurulmuş Zalim yar vefasız yar Sen mi buldun beni sevecek ha Sen mi buldun Yüreğim, yüreğimi ne bilirsin sen Ne anlarsın sevdadan Seni hayırsız Seni Allahtan korkmaz seni kitapsız İstediğin olsun Savur sende bir meçhullere doğru Senin dediğin olsun Diz çökme, diz çökme öldürme beni Vazgeçtim bütün isteklerimden Arzularından, hayallerinden Boyun bükme sen, ağlama yeter ki Gözünü dik gözlerime, oku, oku içini bir Sonra sende sil, sende sil bir kalemle Unuturum deme, unutamazsın! Avunurum deme, avunamazsın! Gelmem deme, vazgeçemezsin! Sen bensin, ben sen Sen bunu bilemezsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ah ne yalnızlıklar yaşarım böyle Hece, hece doğranırım satır,satır Savrulurum kar yağarken ince,ince üstüme Sen değil misin ağlatan Sen değil misin Sen değil misin sızlatan Sen değil misin Seni insafsız Seni Allahtan korkmaz Seni kitapsız Sen değil misin beni böyle ağlatan Değil misin
|