![]() |
SoN YoLCuLuĞuM... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() SoN YoLCuLuĞuM...sensiz; yaşamak için değil ölüp ölüp dirilmektir hayat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kan tükürdüğüm gecelerden biri Sensizliğe sövdüğüm bir gece Yalvardım yine benim olman için Kendime kızdım, bağırdım Elimde olsa senin gitmene izin veren; Şu kalbi şuracıkta mahkûm ederdim müebbede Sonra düşündüm de Müebbet ödül olurdu çektiklerimin yanında Yalnız kalmak en ağır cezadır ya Sadece sensiz değil kimsesiz bıraktım kendimi “Az” derim yine de Sana “git” demektense Oracıkta çekip vurmalıydım kendimi Seni de Bencilce bir hisle Son yolculuğuma senide yanımda götürmeliydim Sonrası ayrılırdık Sen cennete Ben yaptıklarım için Cehennemin ateşine Son yoluculuğum için Senin için Sevgilim gitmene izin verdiğim için Senden değil kendimden özür diliyorum Beni bana mahkûm ettim Seni bir bilinmeze Sende affet beni
![]() |
Cevap : SoN YoLCuLuĞuM... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : SoN YoLCuLuĞuM...tşkler cnmcm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dam99
|
![]() Cevap : SoN YoLCuLuĞuM...tşk ler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : SoN YoLCuLuĞuM...tşkler cnmm bu şiir spr ötesi:):)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
cansel
|
![]() Cevap : SoN YoLCuLuĞuM...paylaşımın için teşekürler
|