Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
‘anneciğim, hala, inliyor, kurbanı, kurtar’, küçük, tecavüz

Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....

Eski 05-10-2008   #1
cansel
Ico21

Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....

Milas’ta öz babası tarafından işkence ve tecavüze uğrayan BÖ hayati tehlikeyi atlattı

Muğla’nın Milas İlçesi’nde, evde işkence görüp tecavüze uğrayan 8 yaşındaki BÖ ölümden döndü, ancak psikolojik travmayı atlatamadı Babası ve üvey annesi tutuklanan BÖ, tedavi için ambulansla İzmir Behçet Uz Çocuk Hastanesi’ne sevkedildi

Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, BÖ’nün ifadesinin alınamadığını, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün, talihsiz çocuğun devlet korumasına alınması için yasal işlemleri tamamladığını söyledi Atçı, dün Devlet Hastanesi Başhekimi Op Dr Ertan Elmalı’yı ziyaret etti ve çocuğun sağlık durumuyla ilgili son bilgileri aldı

Ardından BÖ, hastanenin yoğun bakım servisinden çıkarılarak sedyeyle ambulansa alındı BÖ’nün nakil sırasında sürekli “Anne, anneciğim, kurtar” diye ağlayıp inlemesi yürekleri dağladı Tedavisi Dr Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde sürecek olan BÖ’ye nakilde Başhekim Yardımcısı Levent Özbek ve iki hemşire refakat etti Kaymakam Atçı, çocuğun fiziksel olarak durumunun iyiye gittiğini, hayati tehlikeyi atlattığını ancak gördüğü yoğun işkence ve kötü muamele nedeniyle psikolojik travmayı ise henüz atlatamadığını belirtti
Minik BÖ’nün babası AÖ (32) ile birlikte yaşadığı sevgilisi ÇK (23) ise işkence suçundan tutuklanarak Muğla Cezaevi’ne gönderilmiş, ÇK’nın ilk eşinden olan kızı AE Muğla Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Çocuk Yuvası’na, AÖ’den olan üç aylık oğlu MÖ ise kendisine verilmişti

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Tecavüz kurbanı küçük B.Ö. hala ‘Anneciğim beni kurtar’ diye inliyor

Eski 05-11-2008   #2
su perisi

Cevap : Tecavüz kurbanı küçük B.Ö. hala ‘Anneciğim beni kurtar’ diye inliyor

Yazıklar olsun insanlığınıza sizin Hayvan desem hayvanlara ayıp olacak, nesiniz be sizler, öz çocuğuna insan bunu yaparmı yaa, ALLAHIM bu nasıl gidişat böyle YarabbimDaha ne diyim bilemiyorum, yazık bu çocuğa yazıkkkkk

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....

Eski 05-11-2008   #3
gothicc_girll26

Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....

yazıklar olsun bu ne yaaa :@:@:iconuzgun::iconuzgun::iconuzgun::iconuzgun:

paylaşım için thanks

işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde

|__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan__|
'seLin_
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #4
cansel

zaman ayırdığınız için ben teşşekür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-11-2008   #5
sudenaz

öff fyazık valla yaa günah be cansel konu için tşkler canım
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com