|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
‘anneciğim, hala, inliyor, kurbanı, kurtar’, küçük, tecavüz |
![]() |
Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor.... |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muğla’nın Milas İlçesi’nde, evde işkence görüp tecavüze uğrayan 8 yaşındaki B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milas Kaymakamı Bahattin Atçı, B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minik B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Tecavüz kurbanı küçük B.Ö. hala ‘Anneciğim beni kurtar’ diye inliyor |
![]() |
![]() |
#2 |
su perisi
|
![]() Cevap : Tecavüz kurbanı küçük B.Ö. hala ‘Anneciğim beni kurtar’ diye inliyorYazıklar olsun insanlığınıza sizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor.... |
![]() |
![]() |
#3 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....yazıklar olsun bu ne yaaa :@:@:iconuzgun::iconuzgun::iconuzgun::iconuzgun: paylaşım için thanks ![]() ![]() ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor.... |
![]() |
![]() |
#4 |
cansel
|
![]() Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....zaman ayırdığınız için ben teşşekür ederim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Tecavüz Kurbanı Küçük B.Ö. Hala ‘Anneciğim Beni Kurtar’ Diye İnliyor....öff fyazık valla yaa günah be cansel konu için tşkler canım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|