|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aşkı, çıldırdığım, esmer, hayatımın, uğrunda, vazgeçilmez |
![]() |
Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmer |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmer![]() Sen hayatımın en vazgeçilmez aşkı Sen uğrunda en çıldırdığım esmer Sen yolunda savaşlar verdiğim sevdam Sen uğrunda ölümlere gidip geldiğim Sen beklediğim Sen özlediğim Sen gizlediğim ![]() ![]() ![]() ![]() Güneş doğmayı unutabilir Sabah olmayı Yağmur yağmayı Ama ben seni asla ![]() ![]() ![]() ![]() Çiçekler açmayı unutabilir Kuşlar uçmayı Baharlar gelmeyi Ama ben seni asla ![]() ![]() ![]() ![]() Ne zaman bir şiir okunsa aklımdasın ![]() Ne zaman bir telefon çalsa karşımdasın ![]() Sen tanrımın en güzel armağanı Sen hayatımın en gerçek yalanı Sen bütün huylarımı ezbere bilen Sen gözyaşlarımı en iyi silen Sen dünyanın en güzel kadını ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yemeğimin tuzu Yüreğimin buzu Anasının en güzel kızı Sen kalbimde en tatlı sızı Sen bütün varlığımın en sevimli hırsızı ![]() Sen sevdikçe sevilesi Övdükçe övülesi Öptükçe öpülesi aşkım ![]() ![]() ![]() Sen beni yokluğuyla delirten varlığıyla yolumu yolundan çeviren Sevdasıyla beni bir dağ gibi deviren kadın ![]() Bundan böyle senden sorulsun günahlarım Sende bütün sorularım Sende bütün cevaplarım Adam olmuşsam senden Katil olursam senden Ben çoktan vazgeçtim kendimden Ama senden Asla kadınım ASLA ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmer |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım EsmerVaay gerçekten çok güzel en sondakide tam avatarlık
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
djdem
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmergülgüzeli süpersin ağlatcan beni:D aşk insanı seni teşşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım EsmerSevgili [KAPLAN],Gözyaşı ve djdem>>Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim okuyan ve bakan gözlerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dam99
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmerya nerden buluyonuz böyle muhteşem söz ve resimleri beni de bilgilendirin bu arada bir cimbomlu olarak 17 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
dam99
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmerya hocam o yaradanı kelimesine taktım ben kusura bakma i nin üstündeki noktayı ne olur yok et |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmertşkler ablacm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım EsmerBen teşekkür ederim canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
dam99
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmermesajını alamadım teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım EsmerSevgili dam99 msjda da belirttiğim gibi malesef şuan elimden bişey gelmiyo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sen Hayatımın En Vazgeçilmez Aşkı,Sen Uğrunda En Çıldırdığım Esmervayyyy spr bu yha thankks:):):)
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|