![]() |
Babam Diyorki |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Babam DiyorkiDelikanlı sevgilisini aksam eve bırakır ![]() fısıltıdan sonra ateşlenir ![]() - "Beni bir öper misin" ![]() ![]() Kız: - "Deli misin evin önünde annemler görür" der ![]() ![]() Erkek: "Ne olacak canim bu saatte kim görecek, ne olur seni çok seviyorum ![]() ![]() ![]() Kız: - "Ben de seni ama olmaz ![]() ![]() ![]() Erkek devamlı ısrar eder ![]() ![]() Küçük kız: - "Babam diyor ki öpecekse öpsün, gerekirse ben öpecekmişim, o da olmazsa kendisi gelecekmiş ama o beyinsize söyle elini diyafon düğmesinden çeksin dedi'' ![]()
![]() |
Cevap : Babam Diyorki |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Babam Diyorkiyok artık:Dne babaymış be paylaşım için tşkler amma benim babam gelirsem öpecem değil öldürecem onu derdi heralde:D:D ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dam99
|
![]() Cevap : Babam Diyorkiokuyunca çooook hoşuma gitti hatta yüksek sesle güldüm helal olsun tşk ler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Babam Diyorkioff sprmiş bu yha tşk cnm paylaştığın için :D ama bnm babam öpçem diil öldürcem derdi:D hayat gülmeyi diil ağlamayı öğretir
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
|