![]() |
Say ki Bu Kadın Gitti, Masal Bitti... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Say ki Bu Kadın Gitti, Masal Bitti...Senin ki sesin rüzgar, varlığın hayal, renklerin uçuk ve tebessümlerin kaçamaktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün kıyıları kurşunlamış , bütün suları bıçaklanmış bir denizdeyim ![]() ![]() Şakacı bir sitem iliştiriyorum usulca yokluğuna ![]() Bir bilsen aklımdakini! Sustumsa alıngan bir cümlenin kahrını düğümlemeyesin diye ![]() Sen ki ilk vazgeçemeyişim, ilk kıskançlığım, ilk ömrüme yazdığım, uzaklardan sevdalandığım, kızdığım, affetmediğim, affedemediğim ![]() ![]() Saatini şaşırmış dönüşlerin bir anlamı yok ![]() ![]() Say ki bu kadın gidiyor, karanlığın ve kalabalığın zifirine savurmuş yüreğini Aklında hep cehennem, ateş , yalan , ayaklarında bir eşkıya sessizliği, yüreğinde ihanetin fısıltıları olan bir adam sevdim ben ![]() ![]() ![]() Say ki bu kadın gidiyor, ayrılığın izini sessizliğe gürültüsünü yüreğine savurmuş ![]() Yağmurda yağıyordu ölüm kadar sevdiğim senden giderken ve ben tıpkı ölüm gibi haklıysam ve ölüm gibi gidiyorsam ve sen ölüm kadar acımasızsan anladım ve ilk durakta indim aşkından ![]() Say ki bu kadın gidiyor, aklı şaşmış yollarının , ıssızlığın orta yerine demirlemiş yüreğini ![]() Senin ki sesin rüzgar, varlığın hayal, renklerin uçuk ve tebessümlerin kaçamaktı ![]() ![]() ![]() Çek gemilerini benim sularımdan ![]() ![]() Say ki bu kadın gidiyor , gölgelerinden sıyrılıp , yol yordam bilmez düşlerini adımlıyor ![]() Sen ki mavi bir abdest alıp tesbihi eksik gecelerimde içimde namaza duran sevdam ![]() ![]() ![]() Say ki bu kadın gitti, masal bitti ![]()
![]() |
Cevap : Say ki Bu Kadın Gitti, Masal Bitti... |
![]() |
![]() |
#2 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Say ki Bu Kadın Gitti, Masal Bitti...Sen ki ilk vazgeçemeyişim, ilk kıskançlığım, ilk ömrüme yazdığım, uzaklardan sevdalandığım, kızdığım, affetmediğim, affedemediğim ![]() ![]() Saatini şaşırmış dönüşlerin bir anlamı yok ![]() ![]() çok güzel bi yazı olmuşş ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Say ki Bu Kadın Gitti, Masal Bitti... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Say ki Bu Kadın Gitti, Masal Bitti...Emeğine sağlık bitanem ![]() Küçük bir hıçkırıktın gecemin sessizliğine damlayan ![]() ![]() Çek gemilerini benim sularımdan ![]() ![]()
|