Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2045’te, olur

20.45’te Ne Olur?

Eski 05-10-2008   #1
cansel
icon111

20.45’te Ne Olur?

DOĞAN KOLOĞLU:Arda ve seyirci artısı

GSARAY, son 2 hafta yeni yönetim ve antrenörle, sık sık kampa girip, genç kadrosuyla uyum sağlayarak finale dek geldi Rakibi Oftaş’a ligde 26 puan fark atmış durumda Son dönemde Sabri ileriye çıkıp gollük şutlar atmaya başladı Ancak Nonda-Ümit ikilisi devamlı ofsaytta kalıyor Son maçta bu açığı Arda kapattı Bugün GSaray’a beraberlik bile yeter Saha avantajı da lehinde Hakem de şunu bilecek, bugüne kadar ligde yapılan faullerde GSaray (453 faul) 13 sıradayken rakibi Oftaş (544 faul) 2 durumda Sizce hakemlik rakamların dili midir?

ŞANSAL BÜYÜKA: DVD’ler bile hazırsa!

ŞANSA, sürprize yer olduğunu düşünmüyorum Oftaş’ı bugünlere getiren, kuşkusuz takım oyunu Ama Oftaş’ı Oftaş yapan bir başka gerçek de, savunmada Giray ile İlhan gibi her kulübün trasnfer listesinde yer alan müthiş bir ikilinin yanı sıra, hücumda da İbrahim gibi ele avuca sığınmaz bir santrforun bulunması Ancak bu 3 oyuncu da sakatlık ve cezalar nedeniyle yok Kupasının hazırlanmasını isteyen, şampiyonluk DVD’sinin görüntülerini daha FBahçe maçını oynamadan toplamaya başlayan GSaray’ın, maçtan yenik çıkacağını düşünmüyorum GSaray kupayı kaldırır

ERMAN TOROĞLU: Kimse karşı çıkamaz

GSARAY kesinlikle bu maçı alır Nedenine gelince: 1- Beraberliğin de yetmesi, psikolojik rahatlama sağlayacaktır 2- Seyirci ve futbolcu şampiyonluk havasına girmiş, kimse karşılarında duramaz 3- Oftaş’ın en önemli 2 oyuncusu oynamıyor Savunmanın göbeğindeki Giray-İlhan ikilisinin yokluğu GSaray için avantaj Tecrübe, takım kapasitesi GSaray’ın lehine Mucize futbolda her zaman olur Bu da yüzde 1 ihtimaldir 3 oyuncu değişikliği yaparsın, ardından 2 kırmızı kart çıkar, şemsiye terse döner İşte bu mucize olur Ama bence kaf dağının ardında

HAKAN YAŞAR: Gemi limana yanaştı

ÜNLÜ bir söz vardır ‘Gemi limana yanaşmadıysa son sözü deniz söyler’ diye Bugün GSaray’ın şampiyon olması bu sözün bile ötesinde! Çünkü 14 Mayıs 2006’daki ortam yok GSaray deplasmana çıkmıyor Rakip ligde kalmış durumda Oftaş’ın konfeti atacak seyircisi de yok Kaldı ki, GSaray favori ama FBahçe, Avni Aker Stadı’nda Trabzon’a karşı favori bile değil Yine 2006’daki mucize 100 yılda bir olur O’nu da gördük FBahçe’nin şampiyon olması için yeni bir asrın başlaması gerekir O zaman da henüz gelmedi

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 20.45’te Ne Olur?

Eski 05-10-2008   #2
RaHaTSiZ

~~ Ben söyleyeyim ne olacağını "Gol olur" ve Şampiyonluk turu atmaya başlarız artık :sm_smile: ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-10-2008   #3
Equinox

Sonuç inşallah istediğimiz gibi olur

Rahatsiz t-shirt'lerden biri senin:)

Eski 05-10-2008   #4
RaHaTSiZ

~~ Teşekkür ederim :) hafta başından beri bu t-shirtleri bekliyordum ama bi türlü çıkmadı dün en sonunda ; yine yeni bi ürün olan t-shirtlerden aldım ama bugün satışa çıkmış "çıldırın" t-shirtleri :)) Ama onu alıcam bugün:) Bu gece süper olacak :sm_sleep: ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-10-2008   #5
Equinox

CİMBOMBOM CİMBOMBOM CİMBOMBOM
ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA
90 DAKİKA TARAFTAR ARKANDA
SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA
ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA

ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN
ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN!

ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA
90 DAKİKA TARAFTAR ARKANDA
SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA
ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA

ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN
ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN!

gönlümüz cimbomla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com