![]() |
20.45’te Ne Olur? |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() 20.45’te Ne Olur?DOĞAN KOLOĞLU:Arda ve seyirci artısı ![]() G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ŞANSAL BÜYÜKA: DVD’ler bile hazırsa! ![]() ŞANSA, sürprize yer olduğunu düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ERMAN TOROĞLU: Kimse karşı çıkamaz ![]() G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAKAN YAŞAR: Gemi limana yanaştı ![]() ÜNLÜ bir söz vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 20.45’te Ne Olur? |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : 20.45’te Ne Olur?~~ Ben söyleyeyim ne olacağını "Gol olur" ve Şampiyonluk turu atmaya başlarız artık :sm_smile: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : 20.45’te Ne Olur?![]() Sonuç inşallah istediğimiz gibi olur ![]() Rahatsiz t-shirt'lerden biri senin:)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() Cevap : 20.45’te Ne Olur?~~ Teşekkür ederim :) hafta başından beri bu t-shirtleri bekliyordum ama bi türlü çıkmadı dün en sonunda ; yine yeni bi ürün olan t-shirtlerden aldım ama bugün satışa çıkmış "çıldırın" t-shirtleri :)) Ama onu alıcam bugün:) Bu gece süper olacak :sm_sleep: ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : 20.45’te Ne Olur?CİMBOMBOM CİMBOMBOM CİMBOMBOM
ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA 90 DAKİKA TARAFTAR ARKANDA SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN! ASLANLAR SAHADA TRİBÜNLER AYAKTA 90 DAKİKA TARAFTAR ARKANDA SARI KIRMIZIYLA HİÇ BİTMEZ BU SEVDA ŞAMPİYON OLUNCA COŞALIM ÇILGINCA ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN ÇILDIRIN CİMBOM İÇİN ÇILDIRIN! gönlümüz cimbomla ![]() |
![]() |
![]() |
|