![]() |
.......♥Ben Sana Aitim♥....... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
.......♥Ben Sana Aitim♥.......![]() Suskun kalışımın, cevap veremeyişimin nedeni çaresizliğimdendir ![]() ![]() İçimdeki sevdanın ne kadar da büyük olduğunu, duygularımın gerçekliğini uğruna ne aşklar beslediğimi nihayet birğün anlarsın ![]() ![]() napabilirim ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Açılacağım sana açılacağımda inan ki ne yapacağımı şaşırmış vaziyetteyim ben, ben bitkinim ben çaresizim ben isyanlardayım ben sonu olmayan bir yoldayım sadece ![]() ![]() Suskunluğumun tek çaresi sensin Gözüne bir yaş damla gelmesini istemem ağlama sen lütfen, ben üzülürüm senin yerine ![]() ![]() Sen hep gül ki gamzende güller açsın sevdanı ben çekeyim özlemin ile ben yanıp kavrulayım sen yeter ki ağlama canımıniçi ![]() ![]() Üzülme sen, gözlerine sitem değmesin senin ![]() ![]() Acı çekme, hep iyi ol ki bende seninle var olayım, senin acı çekmene dayanamam ben, yüreğinin daralmasına inan ki tahammülüm yok, canının sıkılmasına gözünden yaş düşmesine dayanamam ben ![]() ![]() Bana sen lazımsın, gerisi boş, gerisi anlamsız benim için ![]() o gözyaşını duymayayım bir daha kalbim acıyor buna dayanamıyorum ben, sen yeter ki tatlı gülümsemeni benden esirgeme, esirgediğin gün sonuma imza atarsın ![]() ![]() Ben seninle tekrar yaşama tutundum tam kaybetmişken sevdayı sen geldin yaşam verdin sen aşkı heceledin bana sensin benim helalim ![]() Ben sana aitim ![]() ![]() Ben kimseyi seni sevdiğim kadar delicesine bağlanmadım, sevdim seni ![]() ![]() Ve bir ömür boyu sevileceksin yüreğimden çıkan her satırımda seni yazacağım her cümlemde, adını aşk koyacağım soranlara benim doyamadığım aşkım diyeceğim ![]() ![]() İşte o zaman beni anlayacaksın, satır satır senli yazılarla beni, saf aşkımı okuyacaksın ![]() ![]() Ben sadece sevdim seni yüreğim ile al bu yürek senin tüm bedenim ile seninim ben dediğim gibiben sana aitim canımın içi ![]() ![]() Sonsuza dek sevileceksin bu yürekte,bilsen de bilmesen de Ben Sana Aitim Canımın İçi ![]() ![]() ![]() Ben Sana Aitim ![]() ![]() ![]() alıntı
|