Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
arayacaksın, birgün, sende

****Birgün Sende Beni Arayacaksın*****

Eski 05-09-2008   #1
gülgüzeli

****Birgün Sende Beni Arayacaksın*****

bir gun sende beni arayacaksinbos odalari gezecek ve diyeceksin ki "keske burada olsaydin"baktigin her gerceklikten kacacaksinama beni baktigin yerde bulamayacaksinayni benim bulamayislarim gibi,icini bir huzun kaplayacakiste o an yalnizsin
uzanan ellerin bos donecek geriicin yanacak sonrave gozlerin zorlayacak senidamla damla sevgi sozcukleri,pismanligin yazilacak yanaklarinaama vakit eskisi gibi olmayacak ve sen gec kalmis olacaksinicinde yanan ates alev alev kavuracak senisen sen olduguna isyan edeceksineline eski resimleri alip bir ah cekeceksiniste o an pismansin
bir aksam karanliginda acacaksin pencereniyildizlara analatacaksin icindekileribos sokagi seyredip,yollara soracaksin benicevapsiz sorularin artacak ve yagmur baslayacak bir andaher damlada beni hatirlayacaksinsonra telefona uzanacak ellerin,benim numarami tuslayacaksinkarsina dit dit sesleri cikacak ve cildiracaksiniste o an umutsuzsun
beni soracaksin beni taniyan herkeseummadigin cevaplar alacaksinyaz ortasinda sonbahara doneceksinyapraklarin dokulecek bir bir
cicek acmayacak yediverenlerinsolmaya basladiginin farkina varacaksingunler tekrar tekrar ayni seyleri yasatacak sanageceye yuruyeceksinkaranlik daha bir hosuna gidecekiste o an sen sen degilsin
sonra beni silmeye calisacaksin hucrelerindenen zorlu sinavin baslayacakkalbin ve beynin carpisacak her anmantik ve sevgi birbirine girecekagir yarali,komada,bitkin bir halde uyanacaksin sonrabeni iste o an anlayacak ve yeniden yasama doneceksinartik beni silmis olacaksin
tum bunlari gectiginde sil bastan alacaksin kendiniyeni gerceklikler,yeni yarinlar kuracaksin kendinebu noktadan sonra ne beni hatirlayacaksin ne kendini
artik sen yepyeni bir sen olmus olacaksinama bir noktayi atlamis olacaksinne yaparssan yap,nereye gidersen git,hep benim bir parcami yaninda tasiyacaksin
simdi ac gozlerini,en zorlu sinavin basliyorben yokum,sen de yoksunsadece kelimeler var
günaydin

alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com