Sen Bize Değil Hayallerimize İhanet Ettin... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sen Bize Değil Hayallerimize İhanet Ettin...![]() Dersler ağır, yollar uzun ![]() Gelecekten kalma bir sıkıntı yüreğimde![]() Kalemimde bir korku cesaretsizliğe, kaçınılmaz cümlelere![]() Bir kalp ağrısı tam şuramda, sol yanımda![]() Acısı taa en derinde![]() Uzun uzadıya günler, dersler, şiirler, şarkılar![]() Bunaltıcı bir hava, gecenin körü![]() Geçen haftaydı ders uzun, ne zaman biter ![]() Bir resim çizmek en iyisi![]() Defterin son sayfasını açmak ve “hayat”tan bozma bir sandal yapmak ay ışığında yüzen![]() Yaptım, fena da olmadı hani yüzdü ay ışığında![]() Gecenin karanlığına inat parıltıda![]() Hayallerimi sakladım içine, darmadağın![]() Batsa sandal bir daha birleşmeyecek kadar paramparça![]() “Sadece ben sevdim diye bizi senden geri isteyemem”diyordu kara gözlüklü adam ![]() Ben istemeli miyim bizi senden ?![]() Biz var mıyız, sen var mısın ki ?![]() Bir görünüp bir kaybolacaksın yine değil mi ?![]() Kısacası yine aklım ermedi gidişine![]() ”Neden” lerin içinde kayboldum yine, olmadı![]() Hayallerim desen“en az yıldızlar kadar uzaktı”![]() Oysa ![]() ![]() ![]() Güzeldi hayallerim ![]() Sen hiç gitmeyecektin ![]() Hani dünyadaki en büyük sevgi bizimkiydi, bırakmazdın![]() ”Yok artık”tı![]() ”Daha neler”di![]() ”Senden ayrılmak mı”ydı![]() ”Güldürme beni”ydi![]() Peki ya ne oldu![]() Hani çok şanslıydın, hani yanında ben varım diye hiç ağlamazdın![]() Hüzne, gözyaşına beraber meydan okurduk![]() Beraber başa çıkardık fırtınayla, yağmurla![]() Hani “beni uyandırmanın en güzel yolunu bulup kıyamayacaktın uyandırmaya”![]() Hani bir biz olacaktık şu köhne dünyada![]() Kuş uçmaz, kervan geçmez, yalan bilmez bir kuytuda yaşayıp gidecektik![]() Oysa ![]() ![]() Güzeldi hayallerim ![]() ![]() Süslü kahvaltılar kadar güzel olacaktı yaşadığımız bu dünya ![]() Hayat okulundan “acı ve hüznün” dersini kaldıracaktık![]() Hani sözümüz vardı da biz hiç ağlamayacaktık !!! Hani hayattan bozma sandalımızda gün batımını izleyecek, ay ışığında uyuyacaktık![]() Yapmadın![]() Hayallerimizi koyduğumuz yerde bırakmadın![]() Aldın yanına giderken, iki damla akıttın![]() Lânet olası bir gündü, hatırlamıyorum ![]() ![]() Gittin ![]() ![]() Oysa ![]() ![]() Sen bize değil, hayallerimize ihanet ettin
|