Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ettin, hayallerimize, ihanet

Sen Bize Değil Hayallerimize İhanet Ettin...

Eski 05-09-2008   #1
gülgüzeli

Sen Bize Değil Hayallerimize İhanet Ettin...

Dersler ağır, yollar uzunGelecekten kalma bir sıkıntı yüreğimdeKalemimde bir korku cesaretsizliğe, kaçınılmaz cümlelereBir kalp ağrısı tam şuramda, sol yanımdaAcısı taa en derindeUzun uzadıya günler, dersler, şiirler, şarkılarBunaltıcı bir hava, gecenin körü
Geçen haftaydı ders uzun, ne zaman biterBir resim çizmek en iyisiDefterin son sayfasını açmak ve “hayat”tan bozma bir sandal yapmak ay ışığında yüzenYaptım, fena da olmadı hani yüzdü ay ışığındaGecenin karanlığına inat parıltıdaHayallerimi sakladım içine, darmadağınBatsa sandal bir daha birleşmeyecek kadar paramparça
“Sadece ben sevdim diye bizi senden geri isteyemem”diyordu kara gözlüklü adamBen istemeli miyim bizi senden ?Biz var mıyız, sen var mısın ki ?Bir görünüp bir kaybolacaksın yine değil mi ?Kısacası yine aklım ermedi gidişine”Neden” lerin içinde kayboldum yine, olmadıHayallerim desen“en az yıldızlar kadar uzaktı”
Oysa
Güzeldi hayallerim
Sen hiç gitmeyecektinHani dünyadaki en büyük sevgi bizimkiydi, bırakmazdın”Yok artık”tı”Daha neler”di”Senden ayrılmak mı”ydı”Güldürme beni”ydiPeki ya ne olduHani çok şanslıydın, hani yanında ben varım diye hiç ağlamazdınHüzne, gözyaşına beraber meydan okurdukBeraber başa çıkardık fırtınayla, yağmurlaHani “beni uyandırmanın en güzel yolunu bulup kıyamayacaktın uyandırmaya”Hani bir biz olacaktık şu köhne dünyadaKuş uçmaz, kervan geçmez, yalan bilmez bir kuytuda yaşayıp gidecektik
Oysa
Güzeldi hayallerim
Süslü kahvaltılar kadar güzel olacaktı yaşadığımız bu dünyaHayat okulundan “acı ve hüznün” dersini kaldıracaktıkHani sözümüz vardı da biz hiç ağlamayacaktık !!! Hani hayattan bozma sandalımızda gün batımını izleyecek, ay ışığında uyuyacaktıkYapmadınHayallerimizi koyduğumuz yerde bırakmadınAldın yanına giderken, iki damla akıttın
Lânet olası bir gündü, hatırlamıyorum

Gittin

Oysa

Sen bize değil, hayallerimize ihanet ettin

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com