Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
doğurmak, hayatla, için, seviştim, umut

Umut Doğurmak İçin Hayatla Seviştim

Eski 05-09-2008   #1
gülgüzeli

Umut Doğurmak İçin Hayatla Seviştim

Boşluğun korkunç karanlığında hızla yeniden düşüyorum

yalnızlıklarımı biriktiriyorum,bigün karşılığında hayattan yüzümü güldürecek şeyler alabilirim diye

yol ayrımlarında gözümü kapatıp öylece yürüyorum,düşünmeden çünkü aklımı kalbimin labirentinde kaybettim

o yollar bittiğinde napıcamı bilemiyorum, çoğu zaman geriye dönecek gücümde

olmuyorçok yorucu,dikenli yollar çünkü

ve hep kendimi taşıyorum omuzlarımda bu küçük bedenim hayat kadar ağırlaşıyo o yollarda

ve hatta inanmak aptallığına kapıldığım insanlarıda taşıyorum

sinsice kanıma karışan,damarlarıma yürüyen zehir gibi bu hayata dair herşey; iyi kalpli bi aptalım ve beni sevdiğini söyleyen herkesi seviyorum

sonra kandırılmanın acısını başkalrını kandırarak çıkarıyorumoysa çok uğraşıyorum ruhum kirlenmesin diye

tüm harcanmışlığına,kirletilmişliğine rağmen bu dünyanın, insan olduğunu unutmamaya çalışan biri olmayı başarabiliyor muyum?

yaşadım;derinden acılar solumayı ve ihaneti

kimden ve nerden geleceği belli olmaz denilen ihanetleri bende yaşadımen beklemediğim zamanda;benliğimi tümüyle açmışken hemde

ve bu yüzden hücrelerime kadar işledi ihanetin olmadık zamanda yakıp kavuran,yerle bir eden acısı

ve bende yaşadım;bir eli sımsıkı tutmuşken,ömrümün sonuna kadar beni bırakmayacağını düşünürken öylece birdenbire o elin kayıp gidişini, terkedilişin ince kederini yaşadım

geceyarıları uykuyu çoktan unutmuş gözlerim birer birer benden çekip gidenlere ağladıo geceyarısı nöbetlerini bende tuttum

ve tüm ziyana uğramış herkes gibi bende bu dünyaya sayısız küfrettim

herkesin bilindik yada hiç bilinmedik acıları vardı ve hep olucaktıhaksızlığa uğradığımı dile getiremediğim,çaresiz payıma düşene razı olduğum zamanlarıda yaşadım

(ve yine sonunu getiremediğim sözler)

aceleci bir tomurcuk gibi açılıverse hayat

yeniden ömrüme

mucize bi ışıkla siliverse yazgımdan

kötü biten herşeyi

duvarlar arasında sıkışmış yüreğimde

umut yeşerse yeniden

çocukluğumdan kalma gülücükler yerleşse

dudaklarımın kıyısına

gözlerimde parlayan gözyaşı değil

mutluluk olsa bu defa

ve bu gördüğüm son kabus olsa!

Alıntı

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com