![]() |
Umut Doğurmak İçin Hayatla Seviştim |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Umut Doğurmak İçin Hayatla SeviştimBoşluğun korkunç karanlığında hızla yeniden düşüyorum ![]() yalnızlıklarımı biriktiriyorum,bigün karşılığında hayattan yüzümü güldürecek şeyler alabilirim diye ![]() yol ayrımlarında gözümü kapatıp öylece yürüyorum,düşünmeden çünkü aklımı kalbimin labirentinde kaybettim ![]() o yollar bittiğinde napıcamı bilemiyorum, çoğu zaman geriye dönecek gücümde olmuyor ![]() ![]() ve hep kendimi taşıyorum omuzlarımda bu küçük bedenim hayat kadar ağırlaşıyo o yollarda ![]() ![]() ve hatta inanmak aptallığına kapıldığım insanlarıda taşıyorum ![]() sinsice kanıma karışan,damarlarıma yürüyen zehir gibi bu hayata dair herşey; iyi kalpli bi aptalım ve beni sevdiğini söyleyen herkesi seviyorum ![]() sonra kandırılmanın acısını başkalrını kandırarak çıkarıyorum ![]() ![]() ![]() tüm harcanmışlığına,kirletilmişliğine rağmen bu dünyanın, insan olduğunu unutmamaya çalışan biri olmayı başarabiliyor muyum? yaşadım;derinden acılar solumayı ![]() ![]() kimden ve nerden geleceği belli olmaz denilen ihanetleri bende yaşadım ![]() ![]() ve bu yüzden hücrelerime kadar işledi ihanetin olmadık zamanda yakıp kavuran,yerle bir eden acısı ![]() ![]() ve bende yaşadım;bir eli sımsıkı tutmuşken,ömrümün sonuna kadar beni bırakmayacağını düşünürken öylece birdenbire o elin kayıp gidişini, terkedilişin ince kederini yaşadım ![]() ![]() ![]() geceyarıları uykuyu çoktan unutmuş gözlerim birer birer benden çekip gidenlere ağladı ![]() ![]() ![]() ve tüm ziyana uğramış herkes gibi bende bu dünyaya sayısız küfrettim ![]() ![]() herkesin bilindik yada hiç bilinmedik acıları vardı ve hep olucaktı ![]() ![]() ![]() (ve yine sonunu getiremediğim sözler ![]() ![]() aceleci bir tomurcuk gibi açılıverse hayat yeniden ömrüme ![]() mucize bi ışıkla siliverse yazgımdan kötü biten herşeyi ![]() duvarlar arasında sıkışmış yüreğimde umut yeşerse yeniden ![]() çocukluğumdan kalma gülücükler yerleşse dudaklarımın kıyısına ![]() gözlerimde parlayan gözyaşı değil mutluluk olsa bu defa ![]() ve bu gördüğüm son kabus olsa! Alıntı
|