![]() |
Benim Sana İhtiyacım Vardı ! Seninse Hala Susmaya ! ... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Benim Sana İhtiyacım Vardı ! Seninse Hala Susmaya ! ...![]() Benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dün gece ,,, Hiç olmadığım kadar ihtiyacım vardı sana !!! Ağlıyordum hıçkırarak ![]() ![]() ![]() yanımda oLduğunu biLmek iyi gelecekti bana , emindim ![]() Her canım yandığında , birine ihtiyaç duyduğumda yalnız olmayı seçen ben , bu defa istemedim ![]() ![]() ![]() Telefon u elime aldım ![]() CeSaRetim yoktu araMaya kısa bir mesajdı ![]() ![]() ![]() ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() Ve sen ,,, cevap yazmaya bile tenezzül etmemişsin ![]() Benim canım yanıyordu , ve sen hala kendi düşüncelerinde boğuluyordun ! Oysa ,,, böyle anlarda ne önemi vardıı kırgınlığın ? Benim , SaNa ihtiyacım vardı ! SeninSe hala susmaya ! ![]() ![]() ![]() Şimdi bende susuyorum ![]() ![]() ![]() Yine tüm cümlelerimi içime sakladım , Yine bir sürü cevapsız soru kaldı bana ![]() ![]() ![]() GiDiyoRsun belki ![]() ![]() ![]() SadeCe şunu söylemek istiyorum son olarak ; Benim , dün geceee ![]() ![]() ![]() Seninse hala susmaya ! ![]() ![]() ![]() alıntı
|